Estació d'Igualada

Un guàrdia de seguretat de tren, apallissat i amenaçat per un menor a Igualada

L'agressor no duia ni la mascareta ni el bitllet per poder viatjar

Nova agressió a un vigilant de seguretat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Igualada, l'Anoia. Els fets han tingut lloc aquest cap de setmana a l'estació de la localitat.

El jove, no duia mascareta i tampoc portava bitllet per a poder viatjar. D'aquesta manera, el guàrdia de seguretat va cridar l'atenció i de l'agressor per fer-lo baixar del tren, ja que, com s'ha esmentat, no portava ni mascareta ni bitllet.

Davant les paraules del guàrdia, el noi va respondre amenaçant-lo i propinant-li un greu cop a la cara.

Un menor ha amenaçat i agredit un vigilant de seguretat dels FGC aquest diumenge a les sis de la matinada. Segons avança l'ABC i ha confirmat l'ACN, el jove ha pujat al tren sense mascareta a l'estació d'Igualada en direcció a Martorell.

Quan el vigilant li ha recordat que l'havia de dur posada, també ha vist que no portava el bitllet. Aleshores li ha dit que havia de baixar del tren a la següent estació i, en aquest moment, el jove li ha clavat un cop de puny a un ull i l'ha amenaçat.

Finalment, el treballador l'ha fet baixar a l'estació de la Pobla de Claramunt on l'ha pogut reduir fins que ha arribat una patrulla dels Mossos. El jove ha estat denunciat per un delicte de lesions lleus i s'ha informat dels fets a la Fiscalia de menors.

Apunyalament a Igualada

Es dona el cas que el 19 de maig passat un home va apunyalar per l'esquena un altre vigilant de seguretat a l'estació d'FGC d'Igualada. D'aquesta manera, el treballador va ser greument ferit a causa de diversos apunyalaments.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'agressió, al voltant de les 14:32 hores i, quan van arribar al lloc dels fets, l'agressor ja havia fugit. L'home li va clavar dues ganivetades per l'esquena a la víctima, que es trobava en el seu horari laboral.

Una càmera de seguretat va gravar com una persona s'acostava per l'esquena al treballador i, sense intercanviar cap paraula, li va clavar dues ganivetades amb una arma blanca. L'agressor va fugir, tot i que va ser detingut l'endemà.