La sorpresa de la policia en entrar en un sex-shop a Catalunya

La Guàrdia Urbana de Barcelona denuncia 61 persones per celebrar una festa il·legal sense respectar les mesures anti-Covid

La Guàrdia Urbana de Barcelona va desallotjar diumenge passat una festa il·legal en un sex-shop de l'Eixample de la capital catalana, on no s'estaven respectant les mesures contra la Covid-19 vigents a Catalunya. Segons ha informat el cos policial a través de la xarxa social Twitter, la festa es va detectar gràcies a la col·laboració veïnal. Com a resultat de l'actuació, es van interposar 61 denúncies d'infraccions per no respectar les restriccions contra la Covid-19, nou denúncies administratives al local, alhora que es va aixecar una acta per drogues.

Desallotjades tres festes multitudinàries durant el cap de setmana

D'altra banda, durant aquest passat cap de setmana, la Guàrdia Urbana de Barcelona també va desallotjar altres tres festes multitudinàries a la ciutat comtal. Divendres a la nit, el cos policial va actuar a la plaça Terenci Moix del barri del Raval de la capital catalana, desallotjant unes 300 persones. L'actuació va tenir lloc al voltant de dos quarts d'onze de la nit, amb el toc de queda en vigor, segons va avançar el digital 'El Caso'. La Guàrdia Urbana va denunciar un total de 216 persones acusades de no respectar les restriccions establertes per la pandèmia de la Covid-19, tot i que no hi va haver detencions.

La segona festa il·legal es va desmantellar dissabte a la tarda en un local de la zona comercial del Born, on hi havia unes 200 persones. La Guàrdia Urbana va denunciar el responsable de l'establiment. Així mateix, durant la matinada de dissabte a diumenge, la policia barcelonina va enxampar 52 persones en una celebració dins un pàrquing al passeig Valldaura, al districte de Nou Barris.

L'avís d'aquesta tercera festa il·legal es va rebre al voltant de la una de la matinada i es va denunciar el mig centenar de participants per no respectar les restriccions anti-Covid.


Comentaris

envia el comentari