La Guàrdia Urbana de Barcelona salva la vida d'un nadó de 10 mesos en plena Rambla

Els fets van tenir lloc la nit de diumenge i el bebè va ser donat d'alta aquest dilluns

Els dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona, amb el nadó Adrià i el seu pare
Els agents de la policia barcelonina van visitar aquest dilluns el nadó a qui van salvar la vida a casa seva. | Guàrdia Urbana de Barcelona

La Guàrdia Urbana de Barcelona va salvar la vida d'un nadó de 10 mesos que havia entrat en aturada respiratòria a la Rambla de la capital catalana. Els fets van tenir lloc minuts abans de les deu de nit d'aquest passat diumenge, quan el bebè va deixar de respirar i els crits d'alerta van arribar als agents de la policia municipal barcelonina, que van iniciar maniobres de reanimació, aconseguint recuperar les constants vitals del nadó.

Els agents de la Guàrdia Urbana van estabilitzar l'infant fins que va arribar una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que van traslladar el nadó fins a l'Hospital del Mar de Barcelona. El bebè va passar la nit al centre sanitari barceloní, on va passar la nit de diumenge a dilluns en observació, rebent l'alta durant la jornada d'ahir, després de la seva evolució favorable.

Durant la jornada d'ahir, després que el nadó —de nom Adrià— rebés l'alta mèdica, els agents que va salvar-li la vida van compartir una estona amb el bebè i la seva família, segons ha informat la Guàrdia Urbana de Barcelona aquest matí.

Felicitació del regidor de Ciutat Vella i de l'alcaldessa

El regidor de Ciutat Vella de l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Rabassa, va explicar a través de la xarxa social Twitter que abans del brífing del torn de nit de la Guàrdia Urbana del seu districte, va poder veure com els agents atenent el nadó a la Rambla. Rabassa va agrair la tasca dels policies barcelonins, tot assegurant que van realitzar «una actuació ràpida i modèlica que va acabar amb un aplaudiment de les persones presents».


Comentaris

envia el comentari