La Guàrdia Urbana sorprèn de matinada disset joves celebrant una festa a Lleida

Diverses patrulles han acudit a l'immoble cap a les 3.10 hores després que un veí es queixés pel soroll

Diverses persones brindant amb begudes variades
La Guàrdia Urbana sorprèn de matinada disset joves celebrant una festa a Lleida | Pexels

La Guàrdia Urbana de Lleida ha sorprès aquesta matinada a disset joves que estaven celebrant una festa en un pis de l'avinguda de Balmes. Diverses patrulles han acudit a l'immoble cap a les 3.10 hores després que un veí es queixés pel soroll que procedia del pis.

Disset persones identificades per la Guàrdia Urbana

Els agents han identificat les disset persones que es trobaven a l'interior, on han localitzat restes de menjar i moltes begudes alcohòliques, i les han denunciades per no complir amb les mesures de prevenció contra la Covid-19. Així mateix, han detingut un dels participants, un jove de 20 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat contra els agents després que s'hagi enfrontat amb els policies.

Els agents també han denunciat penalment a la responsable del pis, també de 20 anys, per desobediència als agents perquè no volia obrir la porta i també ha estat denunciada, segons estableix l'ordenança municipal de Civisme, per ocasionar molèsties i no respectar el descans veïnal.

Detingut per masturbar-se davant d'una menor a Lleida

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest dijous un veí de la ciutat de 66 anys com presumpte autor d'un delicte d'exhibicionisme davant d'una menor d'edat. Una patrulla del cos va acudir poc abans de dos quarts de cinc de la tarda al carrer José Olondriz en rebre un avís que informava d'un home que s'estava masturbant davant d'una menor.

Diversos testimonis van explicar als agents que havien vist un home asseure's en un banc al costat d'una noia i poc després s'havia començat a masturbar davant d'ella. Quan aquests testimonis van cridar a la jove perquè anés, l'home va marxar del lloc i la noia també se'n va anar amb una amiga. Poc després, una patrulla va trobar i detenir l'home a la plaça dels Països Catalans.

Els agents també van localitzar i van parlar amb la noia, de 16 anys, i van informar dels fets a la seva mare.


Comentaris

envia el comentari