Imatge d'arxiu d'un vehicle del a Guàrdia Urbana de Barcelona

La Guàrdia Urbana, obligada a actuar en un parc de BCN en ple confinament

«Un grup nombrós de persones» estaven consumint productes que havien adquirit a la guingueta

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha precintat un espai de pícnic amb taules a l'aire lliure al costat d'una guingueta en un parc del Poblenou de Barcelona, on no es respectaven les mesures sanitàries per frenar contagis de coronavirus. No obstant això, el cos policial no informa si s'han produit multes o diligències per no respectar les mesures sanitàries.

Els agents van detectar aquest dissabte «un grup nombrós de persones» consumint productes que havien adquirit a la guingueta d'aquest espai, ha informat la Guàrdia Urbana en un tuit que ha recollit Europa Press. La policia va procedir a precintar la dotzena de taules del parc, al costat del carrer Carmen Amaya, perquè segons les restriccions les guinguetes només poden servir menjar per emportar.

25 persones denunciades en una festa de Halloween

D'altra banda, segons va informar durant la nit d'aquest divendres la Guàrdia Urbana de Barcelona, agents de la policia van desallotjar una festa no autoritzada de Halloween amb unes 25 persones que no complien les mesures de seguretat i prevenció per fer front a la Covid-19. En aquesta mateixa intervenció els agents van intervenir diverses substàncies estupefaents i equips reproductors de música.

Baixa un 84% el trànsit a Barcelona

El trànsit a l'àrea de Barcelona ha baixat prop d'un 84% entre les 22 hores de dissabte i les 6 hores de diumenge --coincidint amb el toc de queda-- respecte al mateix període de la nit del 3 al 4 d'octubre.

En total han sortit de Barcelona 5.883 vehicles, la qual cosa suposa una reducció del 84%, i han entrat 4.313, un 84,34% menys, ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT) aquest diumenge en un comunicat. Aquestes sortides són un 89,49% menys que les que es van registrar el mateix dia del 2019, i les entrades se situen un 86,98% per sota.