La Guàrdia Urbana de Reus denuncia dos conductors per superar la taxa d'alcohol permesa

El primer detingut conduïa amb una taxa d'alcoholèmia d'1,08 mg/l i el segon va donar un resultat positiu de 0,86 mg/l d'alcohol en aire espirat
El primer conductor va donar un resultat positiu d'1,08 mg/l d'alcohol en aire espirat
El primer conductor va donar un resultat positiu d'1,08 mg/l d'alcohol en aire espirat | Guàrdia Urbana Reus

La Guàrdia Urbana de Reus ha denunciat aquest cap de setmana dos conductors per circular per la ciutat superant la taxa permesa d'alcoholèmia. Segons informa el cos policial, aquest dissabte 24 d'agost a les 10.31 hores del matí, a l'avinguda Onze de Setembre, es va produir un accident de trànsit entre dos vehicles. En l'accident, sense ferits, es van veure implicats un turisme Ford Mondeo, conduït per un veí de Lloret de Mar de 38 anys d'edat, i un turisme Seat Toledo, conduït per un veí de Mollerussa de 43 anys d'edat.

 

El veí de Mollerussa va donar positiu en la prova d'alcoholèmia practicada, amb un resultat d'1,08 mg/l d'alcohol en aire respirat. Els agents van instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques, i un contra l'administració de justícia per un trencament de condemna per circular amb el permís de conduir retirat.

 

La segona detenció es va produïr diumenge 24 a les 18.58 hores de la tarda, al carrer Sor Lluïsa Estivill, a causa d'un accident de trànsit sense ferits entre un Seat Arosa i un Renault Scenic que estava estacionat. El conductor, veí de Reus de 53 anys, va donar positiu a la prova d'alcoholèmia, amb un resultat de 0,86 mg/l d'alcohol en aire espirat. Els agents van instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduïr sota els efectes de begudes alcohòliques.

 

En cas d'accident, a partir de 0,40 mg/l és considerat delicte contra la seguretat viària

És un delicte contra la seguretat viària conduir sota l'efecte de l'alcohol quan se superi els 0,60 mil·ligrams per litre d'aire expirat, 0,40 en cas d'accident. Pot comportar penes de presó d'entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir d'entre un i quatre anys. Els conductors no poden circular amb una taxa d'alcohol superior a 0,25 mil·ligrams per litre d'aire expirat. Superar aquest índex fins al 0,60 és constitutiu d'una falta administrativa.Comentaris

envia el comentari