La Guàrdia Civil localiza el cos de Diana Quer

'El Chicle' ha explicat on el va abandonar
Imagen de la zona, con agentes de la Guardia Civil.
Imatge de la zona, amb agents de la Guàrdia Civil. | Mayka Navarro

La Guàrdia Civil ha trobat el cadàver de Diana Quer a Asados, la parròquia de Rianxo on va néixer el sospitós. 'El Chicle’ ha assenyalat on es trobava el cos. L’home, detingut per la Guàrdia Civil des de fa dos dies, ha conduït a la policia fins a una nau industrial, el lloc on va abandonar a Diana Quer fa més d'un any. 

 

Segons el 3/24, s'ha localitzat un cos dins un pou de l'interior de la parròquia. Ara, l'autòpsia determinarà la identitat d'aquest. 

'El Chicle’, principal sospitós de la desaparició de la jove, va ser detingut divendres passat per l'intent de segrest d'una jove a la localitat corunyesa de Boiro. Així mateix, aquest ja tenia antecedents per violació i narcotràfic.

 

La parella del ‘Chicle’ va prestar declaració i va reconèixer que el seu marit no era amb ella a la nit de la desaparició de Diana Quer, el 22 d'agost de 2016, en contra del que havia declarat anteriorment.

 

La dona, posada en llibertat

'El Chicle', com la seva dona, va prestar declaració el passat dissabte, 30 de desembre, davant la Guàrdia Civil. Tot i això, Rosario —dona de 'El Chicle'— hauria contradit la primera versió del seu marit al·legant que no va ser al costat del seu marit, principal sospitós de la desaparició de Diana Quer, la nit del 22 d'agost, quan es va perdre el rastre de la jove madrilenya.

 

«Em vaig equivocar en les dates», va assegurar aquesta en ser interrogada per la benemèrita. Ara doncs, i després de les valoracions dels investigadors, la dona ha estat posada en llibertat i passarà a disposició judicial els pròxims dies

El mòbil el va delatar

Amb el sumari arxivat judicialment el passat abril i tot i les batudes que els veïns del poble d'A Pobra havien organitzat per trobar el cos de la noia, el cas semblava estancat.

 

Tot i això, la detenció de ‘El Chicle’ el passat divendres i la localització del seu mòbil —fins ara desvinculat del sospitós—, hauria provocat que es comencessin a encaixar les primeres peces.

 

Diana Quer, desaparecida en agosto en A Pobra (Galicia)
Diana Quer, desaparecida en agosto en A Pobra (Galicia) | EspañaDiario
 

 

De fet, la relació del detingut amb el telèfon en qüestió va servir per assenyalar «amb proves contundents» al sospitós. Ja que el mòbil hauria permès saber a la Guàrdia Civil que ‘El Chicle’ era a A Pobra —localització inicial de Quer la nit que va desaparèixer— el dia del succés.Comentaris

envia el comentari