Un home de 81 anys agredeix a un nen amb el seu bastó a Cambrils

El nen, de 10 anys, va ingressar a l'hospital i l'home està sent investigat per la Policia Local de Cambrils. Els fets van passar aquest dimarts, 21 de maig

Imatge d'arxiu d'un ancià.
Un avi de 81 anys agredeix un nen amb el seu bastó a Cambrils | cedida

La Policia Local de Cambrils està investigant a un home de 81 anys que aquest dimarts, 21 de maig, va agredir un nen de 10 anys amb el seu bastó de caminar. Els fets van passar al mateix municipi costaner, concretament a l'avinguda del Mil·lenari. La Policia Local cambrilenca va rebre un avís a les 18.09 hores del dimarts, informant que un nen havia estat agredit per un ancià amb el seu bastó de caminar.

Una patrulla de la Policia Local de Cambrils es va desplaçar fins al lloc dels fets i van veure al nen amb una ferida al cap. L'home, de 81 anys i presumpte agressor, està imputat penalment per un delicte d'agressions, de moment la policia segueix amb les investigacions.

El nen va necessitar assistència mèdica i l'home està imputat per un delicte de lesions

Els agents de la Policia Local de Cambrils van traslladar al nen a l'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils, per tal que el personal mèdic li fes un reconeixement més exhaustiu. El nen, de 10 anys, va necessitar punts de sutura i, de moment, està fora de perill perquè les ferides no presenten complicacions ni afectacions internes.

Pel que fa a l'home de 81 anys, la policia el va interrogar i, segons apunten algunes fonts, l'avi i el nen no tenien cap relació entre ells. De moment, la policia segueix investigant què va passar i què va motivar a l'ancià a pegar al nen de 10 anys. L'acusat s'hauria d'enfrontar a un judici per presumpte delicte de lesions. 

També et pot interessar


Comentaris

envia el comentari