Abusa sexualment de menors contractats per repartir publicitat del seu cinema al Maresme

La Fiscalia demana una pena de més de 50 anys de presó i a una indemnització de gairebé 35.000 euros

L'amo d'uns cinemes del Maresme contractava menors per repartir publicitat i abusava seuxalment d'ells
L'amo d'uns cinemes del Maresme contractava menors per repartir publicitat i abusava sexualment d'ells | Cedida

Lluís, de nacionalitat espanyola i veí de Mataró, s’enfronta a una pena de presó de més de 50 anys, juntament amb una indemnització de gairebé 35.000 euros per diversos delictes d’abusos sexuals a menors amb penetració, prostitució i corrupció de menors i exhibicionisme. Així ho demana la Fiscalia i, finalment, aquest setembre es durà a terme el judici, a l’Audiència de Barcelona, pels actes duts a terme per l’amo d’un cinema del Maresme el 2005, 2009 i 2010.

Contractava menors per fer publicitat del seu cinema

L’home hauria violat cinc nois menors i ho hauria intentat amb quatre més que van negar-s’hi, fet que també seria delicte, segons el relat de la fiscalia a la qual ha tingut accés ‘El Caso’. Els fets seguirien el mateix patró en oferir als nois menors que repartissin publicitat del cinema, però aprofitava per intentar mantenir relacions sexuals a canvi de més sou.

Els fets es remunten a l’any 2005, l’home va convidar un menor que treballava per a ell i un amic a sopar per després portar-los a un pis. També va contractar els serveis d’una prostituta perquè tinguessin relacions sexuals en un matalàs que va col·locar al centre del menjador, mentre ell els observava. Tanmateix, en un moment donat va substituir la dona per fer tocaments al menor que va intentar aturar-lo. Des d’aquell dia, segons la fiscalia, el jove pateix un trastorn.

Per altra banda, l’any 2009, l’home va contractar un altre menor i li va oferir més diners a canvi de relacions sexuals. Aquest i un cosí van anar a un pis llogat on l’amo del cinema s’hauria fet penetrar pel menor i aquestes cites s’haurien repetit en unes trenta ocasions, a canvi d’entre 30 i 50 euros. Un altre cas és del 2010, quan va abusar d’un altre menor en una habitació del cinema a canvi de quatre entrades i va obligar-lo de nou un altre dia tot i que el noi es va negar. Aquestes trobades s’haurien repetit set cops i l’home li hauria pagat entre 40 i 50 euros.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari