Un home abusa de les tres filles d'uns amics durant anys a Roses

Les menors, que tenen entre 10 i 16 anys, van ser agredides de forma continuada per un amic de la família de 60 anys

Imatge arxiu Mossos d'Esquadra
L'home, d'origen francès i 60 anys, va abusar durant anys de les tres filles d'uns amics de Roses | Cedida

Un home de 60 anys i nacionalitat francesa ha estat jutjat per haver abusat de manera continuada de tres nenes d'entre 8 i 15 anys a Roses. Ara, les víctimes tenen entre 10 i 16 anys i van denunciar haver patit agressió i abusos de tipus sexual per part d'un amic de la família, tal com informa 'Diari de Girona'. L'home va ser arrestat pels Mossos d'Esquadra i jutjat el dia següent pel jutge d'instrucció de guàrdia de Figueres. Acusat d'un delicte d'abusos sexuals i un d'agressió sexual, el magistrat va decidir ingressar-lo de forma preventiva a la presó.

La família de les menors havia denunciat els fets el passat 15 de març als Mossos d'Esquadra de Roses. El pare, acompanya de dues de les tres menors, va informar que les seves tres filles li havien dit que havien estat agredides sexualment i havien patit tocaments des de l'any 2017 i de forma repetida per un amic de la família. La Unitat d'Investigació de l'ABP de Roses va recollir les declaracions i va començar a indagar el cas.

Guàrdia Urbana de Barcelona
Després d'investigar el cas els agents van detenir l'home, acusat d'agredir sexualment a les tres menors | Guàrdia Urbana de Barcelona

 

L'home s'aprofitava de la confiança de la família

Segons les investigacions, l'home s'hauria aprofitat de la confiança que tenia amb la família de les nenes. Quan els pares deixaven les menors a càrrec del detingut, aquest aprofitava per abusar de les tres germanes, i segons les víctimes van declarar, «tocar-lis les part més íntimes». Els fets estaven succeint des de 2017.

El 20 de març, quan els agents havien recopilat tota la informació, van procedir a detenir el presumpte autor dels fets. L'home és un ciutadà francès de 60 anys que passava temporades a Empuriabrava i que no tenia antecedents policials. Ara, la policia l'acusa d'agressió i abusos sexuals. Després de passar a disposició judicial, l'home va acabar entrant a la presó com a mesura preventiva.


Comentaris

envia el comentari