Un home agredeix un altre amb un ganivet mentre retira llaços grocs al Maresme

La víctima ha acabat amb un tall en un braç, i l'agressor també li ha fet saltar una peça dental

La víctima ha denunciat haver patit un tall en un braç
La víctima ha denunciat haver patit un tall en un braç | Twitter (@MMansanet)

Una persona ha patit una agressió aquest dijous, 16 d'agost, a Canet de Mar, a la comarca del Maresme, després de demanar explicacions a un home que arrencava llaços grocs a la platja Cavaió del municipi.

Segons han denunciat diversos testimonis a les xarxes socials, el presumpte agressor, que ja ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra, duia a sobre una arma, Mossos han confirmat que es tractava d'un ganivet de coberteria, i ha arribat a provocar-li a la seva víctima un tall en un braç i també li ha fet saltar una dent.

Segons sembla, tot va començar quan l'agredit va veure que el seu agressor estava arrencant llaços grocs en un pas subterrani del municipi, i es va apropar a ell per demanar-li explicacions. Lluny de donar cap explicació, l'acusat va dirigir-se a ell amb el ganivet, i el va punxar. 

Un testimoni ha assegurat que la motxilla que duia la víctima ha amortiguat el tall
Un testimoni ha assegurat que la motxilla que duia la víctima ha atenuat el tall | Twitter (@MMansanet)

 

Afortunadament, l'agredit portava una motxilla, que ha aconseguit atenuar el cop, però no ha pogut impedir que acabés amb un tall. Ara bé, durant un petit forceig amb el presumpte agressor, la víctima ha acabat també amb una dent saltada, després de rebre un cop a la boca.

De moment no ha transcendit cap informació sobre la identitat de l'agressor, ni tampoc de la seva víctima. El que sí que s'ha pogut saber és que l'agressor podria patir problemes mentals. De fet, la policia va haver d'acompanyar l'individu al centre geriàtric on resideix.

Un detingut per amenaçar amb ganivet mentre retirava llaços a Girona

Fa poc, els Mossos d'Esquadra ja van detenir una persona a Banyoles per amenaçar dos homes del municipi de Verges, al Baix Empordà, mentre retirava llaços grocs. L'individu, de 51 anys, es trobava arrencant llaços i també estelades amb la cara tapada, quan es va enfrontar a alguns veïns, que volien aturar-lo.

La policia l'investiga també per lesions lleus, furts i danys, i ha identificat també altres quatre persones. A banda, cal dir que a la Costa Daurada també hi ha polèmica, després de l'aparició d'una furgoneta que anima a retirar símbols independentistes dels espais públics.  


Comentaris

envia el comentari