Cotxe de policia

Un home agredeix la seva exdona i apunyala la filla: tenia una ordre d'allunyament

Una d'elles va aconseguir fugir i demanar ajuda al mig del carrer

Nit tràgica a Erripagaña ( Pamplona ). Un home, la nit passada del divendres 31 de març, va decidir saltar-se una ordre d'allunyament que tenia interposada per part de la seva exdona i la va agredir a ella i a la seva filla. Després del que va passar, ell va decidir saltar des d'un segon pis.

Els fets van passar al voltant de les 23 hores, al domicili familiar ubicat davant d'una farmàcia de guàrdia. I és que, malgrat tenir una ordre d'allunyament, per causes que encara no se saben, l'home era al pis. Allà va ser on l'home, que respon a les inicials MAJ, va colpejar la seva exdona i va agredir la seva filla amb un ganivet de serra.

Ganivet de serra
El presumpte agressor hauria utilitzat un ganivet de serra per atacar la seva exdona i la seva filla | Getty Images

Una d'elles va aconseguir fugir al carrer per demanar ajuda

Un jove veí d'Erripagaña, Adriáin Muro, va ser testimoni de l'angoixant moment. «He vingut a comprar a la farmàcia i de sobte he vist una noia que ha sortit del portal ferida demanant ajuda, unes dones l'han ajudada, i als minuts un home s'ha llançat des del balcó. Estava ferit», apuntava el jove al Diario de Navarra.

L'home va decidir precipitar-se des d'un segon pis després d'agredir la seva exdona i apunyalar la seva filla. Després de donar l'avís als serveis d'emergències, va ser traslladat a l'Hospital Universitari de Navarra conscient, i és on continua ingressat.

Es desconeix si va ser la mare o la filla, però una va aconseguir fugir i va poder sortir al carrer per demanar ajuda als presents, així que va poder ser auxiliada. «Al carrer hi havia unes dones, que se l'han endut a l'altre portal», explicava el noi.

Policia Foral de Navarra
La Policia Foral de Navarra va anar al lloc dels fets | EuropaPress

I va ser just en el moment que va arribar la Policia Foral de Navarra quan l'home va decidir llançar-se des d'un segon pis després del que va passar. Pel que sembla, segons recull el mitjà esmentat, al seu costat, a la vorera, va quedar el ganivet que hauria fet servir per a l'agressió.

Els serveis d'emergències van atendre la dona, que sembla que presentava lesions més greus, i també la filla. Totes dues van ser traslladades a l'hospital, igual que l'home.

Les autoritats continuen investigant el cas. Tot i que tot apunta que el presumpte agressor serà detingut un cop estigui estabilitzat, ja que actualment té un pronòstic reservat.