L'home que s'ha endut l'Amèlia, la nena desapareguda de 3 anys, s'hauria confós de persona

Els responsables del centre haurien donat la nena a l'home sense conèixer-l

Fotografia de l'Amèlia, la nena de tres anys desapareguda a Calella
L'Amèlia havia desaparegut aquesta tarda a Calella i, afortunadament, poc després ha estat trobada sana i estàlvia | Cedida

Aquesta tarda de dimecres, 28 d'octubre, ha transcendit la notícia de la desaparició i posterior afortunada troballa d'Amèlia, una nena de tres anys a Calella (Maresme). I és que, si bé en un principi la preocupació era màxima, ja que se sabia que un home, descrit per diversos testimonis, s'havia endut la petita just després que ella sortís de l'escola, ara que tot ha quedat en un ensurt una nova informació, facilitada per Anna Punsí, ha matisat el succeït.

Els responsables del centre haurien donat la nena a l'home sense conèixer-l

Així, tal com ha revelat la periodista, sembla que fonts pròximes al cas asseguren que «l'home que s'ha emportat l'Amèlia de l'Escola El Far de Calella ho ha fet per error». «Estava desorientat, buscava una altra Amèlia, s'ha equivocat d'escola i en demanar per l'Amèlia de P3 li han donat la nena», relata Punsí, fent-se ressò de les declaracions explicades a la Cadena Ser.

L'home, que anteriorment hauria anat a l'escola bressol, que està al costat del centre on estudia la petita, i hauria demanat per l'Amèlia. Com que la nena ja ha complert els tres anys, li han dit que ja no estudiava allà i ha decidit marxar fins al Far. Tot i que la seva familiar, amb el mateix nom que la desapareguda, va a un altre centre, l'home i els responsables de l'escola s'han confós i li han donat l'Amèlia.

«Algunes fonts confirmen que és el pare d'una nena que també es diu Amèlia i que feia dos anys que no veia. Ha anat a la llar infantil pensant que encara anava allà però com que no l'ha trobada, s'ha dirigit a l'escola del costat i s'ha pogut endur una altra Amèlia de P3», ha conclòs Anna Punsí


Comentaris

envia el comentari