Apunyalen un home per intentar recuperar el seu pis 'okupat'

L'home va saber que el seu habitatge estava 'okupat' quan en intentar accedir-hi va comprovar que el pany estava canviat

Els Mossos han arrestat els membres de la banda, que operava a Terrassa
Els Mossos van detenir a dos dels individus que van 'okupar' l'habitatge del comerciant | Mossos d'Esquadra

El passat dimecres 3 d'abril, en José, propietari d'un restaurant de Barcelona, estava treballant quan va rebre una trucada d'un tècnic de manteniment que necessitava a entrar a casa seva per poder fer les tasques de manteniment de l'intèrfon. Segons ha informat 'Crónica Global', l'home va acostar-se al seu apartament però quan va intentar accedir-hi es va adonar que el pany havia estat canviat.

En aquell moment va ser conscient que el seu habitatge, de protecció oficial, havia estat 'okupat' per una família de deu membres. Tal com recull el mitjà citat anteriorment, una veïna va explicar que aquesta no era la primera vegada que intentaven fer-se amb el pis i van aprofitar que ell no hi era per entrar. 

Durant el forceig una de les ocupants va agafar un ganivet de cuina i el va apunyalar | Cedida

 

Una de les ocupants va apunyalar al propietari

Davant aquesta situació, José no es va resignar i va trucar a uns coneguts perquè l'ajudessin a recuperar el seu pis i també va avisar als Mossos d'Esquadra. Així doncs, el propietari va picar al timbre del seu habitatge i es va iniciar un forceig entre 'okupes' i propietari. En un moment donat, una de les ocupants va treure un ganivet de cuina i va apunyalar a José a l'omòplat. Per sort, només va necessitar uns punts de sutura.

Finalment, i amb l'ajuda dels Mossos, el propietari va poder fer fora als ocupants i l'habitatge va quedar segellat amb un pany de seguretat. Els individus però, es van quedar davant del pis insultant al propietari i als veïns a qui van amenaçar.

Dos 'okupes' detinguts

Segons informa 'Crónica Global', els agents es van personar al domicili, del districte barcelonès Ciutat Vella, a les 13.00 hores per tal de posar fi a la baralla que es disputava entre dues parts: 'okupes' i propietari. Els Mossos van detenir a dos dels 'okupants',  un per atemptar contra l'autoritat i l'altre perquè tenia una ordre de cerca i captura per part d'un jutjat.

Els veïns han destacat que feia temps que aquest grup d'individus estava pel veïnat i que ja havien intentat entrar en aquest pis amb anterioritat. També critiquen la falta de seguretat perquè l'Agència de l'Habitatge de Catalunya no ha reforçat la porta d'entrada de l'habitatge, tot i que els veïns ho han demanat reiteradament.


Comentaris

envia el comentari