Imatge d'un tren de Rodalies

Un home armat es passeja per un tren de Rodalies a Cornellà

Un passatger ha avisat al 112 en veure l'arma

Salten les alarmes al Rodalies de Cornellà aquest dissabte a la tarda després de rebre diversos avisos sobre un home que duia una arma de foc en un tren de Rodalies Renfe.

Els Mossos d’Esquadra han hagut d’assaltar el tren després que un home, amb antecedents per robatoris i furts, entrés en un dels vagons amb una arma de foc a la vista. Segons apunta el mitjà ‘El Caso’, un dels passatgers ha vist l’arma i ha avisat al 112 i, automàticament, s’ha activat un equip dels ARRO dels Mossos d’Esquadra.

Els efectius han pogut entrar al tren després que aquest s’aturés en una zona de seguretat. En acostar-se al sospitós, l’han reduït i han recuperat l’arma, que era simulada. L’home era de nacionalitat marroquina i tot i que durant el trajecte no ha ensenyat l’arma en cap moment, ha estat traslladat a la comissaria i denunciat per dur una arma simulada.

Presó per la presumpta homicida d'una dona prop d'una discoteca de Cornellà al juny

El jutjat de guàrdia de Cornellà de Llobregat ha decretat presó provisional sense fiança per les dues dones detingudes en relació a la mort d'una altra dona el 28 de juny passat prop d'una discoteca de la localitat. El jutge les acusa d'homicidi o assassinat. Els altres dos homes detinguts, parelles de les dues dones, han quedat en llibertat amb càrrecs, amb l'obligació de compareixença quinzenal al jutjat. Un està processat per lesions i encobriment, i l'altre només per lesions. Les dones només han respost a la seva defensa, mentre que els homes no han declarat. El jutge ha aixecat parcialment el secret de sumari.

Els Mossos van rebre un avís passades les sis del matí del 28 de juny passat perquè hi havia una dona greument ferida amb signes de criminalitat. La dona va ser traslladada a un centre hospitalari on va morir poc després a causa de les greus ferides sofertes.