Tres morts en el segrest d'un supermercat a Carcassona per l'Estat Islàmic

Les autoritats han reconegut que tenen una «operació en marxa»

Imagen de archivo de uno de los supermercados Super U en Francia
Imatge d'arxiu d'un supermercat de la marca Super U a França | Google Maps

Un home armat s'ha atrinxerat aquest divendres, 23 de març, amb diverses persones a l'interior d'un supermercat de França, a Carcassona. Els mitjans locals han assegurat que l'home ha accedit a l'establiment al voltant de les 11.00 hores, amb una arma de foc, i que fins i tot ha realitzat diversos trets. Les autoritats han afirmat que almenys hi ha hagut tres morts i que el presumpte terrorista ha estat abatut.

Possible vinculació a l'Estat Islàmic

Els fets han tingut lloc a la localitat de Trèbes, al costat de la ciutat de Carcassona, al sud del país. Per ara, se sap només que hi ha diversos ostatges retinguts a l'interior del local, pertanyent a la marca Super U. Cal dir que tot apunta que es tractaria d'un segrest protagonitzat per un membre de l'Estat Islàmic. 

Per ara, la prefectura del departament d'Aude ha reconegut que hi ha una «operació en curs», i s'ha demanat a la població que faciliti l'accés a «les forces de l'ordre». A més, també ha demanat no difondre informacions falses, i seguir en tot moment els comptes oficials de les autoritats. 

En la mateixa línia, el ministeri de l'Interior francès ha reconegut a Twitter una intervenció de la policia a la localitat del sud del país, i ha explicat que la prioritat ara mateix és «la intervenció de les forces de la policia» i el rescat dels ostatges. Amb tot, ha demanat seguir la informació a través dels comptes oficials. 

La informació que arriba, per ara, segueix sent molt confussa, però alguns mitjans parlen de dues persones que podrien haver rebut trets, i estarien ferides en aquest moment. Seguirà ampliació. 


Comentaris

envia el comentari