Un home clava 22 punyalades al seu pare a Alacant perquè «creia que era el dimoni»

El judici a l'individu en qüestió s'ha iniciat avui

policia
La policia nacional, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Tragèdia amb majúscules a Alacant. Un home ha estat acusat de clavar-li una vintena de punyalades al seu pare mentre patia un brot d'esquizofrènia. De fet, l'home —qui va propinar-li 22 punyalades— explica que va fer-ho perquè «creia que era el dimoni»

Els fets, d'altra banda, van ocórrer l'octubre de 2015, tot i que l'home explica que no recorda el moment exacte de l'agressió. En aquest sentit, però, aquest ha al·legat que ho va fer perquè la víctima «contaminava el menjar de la seva mare en tocar-lo».

El més sorprenent d'aquest macabre succés, d'altra banda, és que l'acusat d'homicidi contra el seu pare va optar per trucar al servei 112 abans dels fets. I segons relaten aquest va trucar per explicar el què estava a punt de succeir. 

Demanen l'internament a un centre psiquiàtric

En la primera sessió del judici, que ha començat avui al Tribunal del Jurat d'Elx, han declarat l'acusat i els agents de la policia nacional que van acudir a la zona dels fets. 

D'altra banda, l'acusació popular ha demanat l'absolució de l'acusat pel delicte d'assassinat. I és que aquests han cregut oportú tenir en compte la «malaltia mental» que manifesta l'agressor per demanar 20 anys d'internament a un centre psiquiàtric.

 

El crim, gravat en vídeo

És la darrera nota tràgica del succés. Els fets, que van tindre lloc el passat 20 d'octubre de 2015, van ser enregistrats per una càmera instal·lada a l'habitatge que l'acusat compartia amb els seus pares.

Al vídeo, segons ha relatat un dels agents, es pot veure a la víctima mortal demanant a l'acusat que truqui a una ambulància. La trucada, de fet, va servir perquè l'agressor avisés de la seva intenció. Finalment, tal com es pot apreciar al vídeo, l'acusat agafa un ganivet i propina 22 punyalades al seu pare.


Comentaris

envia el comentari