URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

L’home atrinxerat en un pis de l’Eixample tenia un arsenal d’armes

Els agents van trobar, a part de la pistola, una motoserra, una catana, una navalla i una Taser

Els Mossos han hagut de fer ús de la Taser per reduir a l'individu
Els Mossos van haver de fer ús de la Taser per reduir a l'individu | Cedida

 

Aquest cap de setmana passat, un home es va atrinxerar a casa seva durant més de 17 hores, temps que els Mossos d’Esquadra van estar negociant amb ell, ja que l’home tenia una pistola i amenaçava de suïcidar-se. A l’interior del pis estava també la seva parella, a la qual no tenia intenció de fer mal. De totes maneres, anava armat, no només amb la pistola que va resultar ser de mentida, sinó que la policia, segons informa ‘ElCaso.cat’ va trobar al pis, situat al número 217 del carrer Rosselló de l’Eixample, una navalla, una catena, una motoserra i una Taser.

Els agents van entrar al pis després d’hores de negociació amb l’home, d’uns 40 anys i el qual es deia que podria tenir problemes mentals. Un cop a dins els Mossos van aprofitar per inspeccionar la casa i en el seu interior van trobar, a part de la pistola, una navalla estil papallona, una catana, una motoserra i una pistola elèctrica Taser. Cada objecte havia estat acuradament amagat: La motoserra estava amagada sota la brossa que hi havia al passadís; la catana es trobava a l’interior d’una de les habitacions; i la Taser era al costat de l’ordinador personal de l’home.

Mossos d'Esquadra
Els agents dels Mossos d'Esquadra van entrar al pis després de disset hores de negociacions | Mossos d'Esquadra

 

Els agents van tallar el gas de l'edifici

Entre els objectes trobats també hi havia dues bombones de butà, fet pel qual es va tallar el gas de la finca durant les negociacions. Pel que fa a la pistola, amb la que l’home s’apuntava durant hores, va resultar ser detonadora, és a dir, fa soroll però no dispara projectils. En un principi, i degut a aquest fet, els agents van intentar negociar amb l’individu durant hores. A les 7 del matí del diumenge, trencades les negociacions els agents del GEI dels Mossos van tirar la porta a terra i van reduir a l’home amb una pistola Taser.

Segons informacions policials, l’home podria patir un quadre d’esquizofrènia, ja que feia molt mesos que duia tancat a l’interior del pis. A més, ell mateix, quan van entrar els Mossos d’Esquadra, va dir que s’havia escapat d’un centre mèdic l’any 2017.


Comentaris

envia el comentari