Atropella la seva filla de 18 anys per tenir una relació sentimental amb un home de 30 a Manacor

El pare de la víctima ja l'havia amenaçat de matar-la en altres ocasions pel mateix motiu

policia nacional
La filla va necessitar l'ajuda d'un altre vianant per anar a la comissaria de la Policia Nacional a posar la denúncia | Policia Nacional

Un home ha estat detingut a la ciutat de Manacor, a Menorca, després d'atropellar presumptament la seva filla de 18 anys de forma intencionada per no suportar la seva relació amb un altre home de 30 anys. 

Segons ha informat la policia espanyola, l'home, de 47 anys i originari del Marroc, va atropellar la seva filla el passat 30 de setembre en un cèntric carrer de Manacor, quan ella estava acompanyada de la seva parella sentimental, un home d'uns 30 anys. 

La filla estava en companyia de la seva parella dins d'un cotxe quan es va adonar que el seu pare l'estava vigilant a certa distància. Per precaució i por del seu pare, la noia va sortir del vehicle, moment en què el detingut va aprofitar per perseguir-la amb el cotxe i insultant-la. 

Finalment, l'home va accelerar el cotxe i es va emportar la seva filla per davant, qui va caure a terra però només va patir ferides lleus. En aquell moment, un vianant que va veure tota l'escena va apropar-se per ajudar la noia i la va acompanyar a la comissaria de la Policia Nacional de Manacor, on la víctima va relatar els fets i va posar una denúncia. 

Poc després, el mateix dia, l'home va ser detingut per agents de la policia. 


Comentaris

envia el comentari