Un agent dels Mossos de paisà en una estació de tren

Es fa passar per policia, adapta el seu cotxe, i condueix begut i drogat a Mataró

El denunciat duia un cinturó operatiu, una pistola detonadora i una armilla antibales simulada

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un veí de  Mataró (Maresme), de 34 anys i nacionalitat espanyola, per fer-se passar per policia i conduir begut i drogat  un vehicle que feia veure que era policial.

Tenia tot l’equipament per simular la policia

Segons han informat, els fets van tenir lloc el passat divendres 21 de febrer quan agents de paisà van veure un  home sospitós que sortia d'un immoble de Mataró i el van aturar quan l'individu va intentar arrancar el seu cotxe. Durant la identificació, van veure que duia una falsa armilla antibales  i un cinturó operatiu  amb compartiments.

Els agents van procedir a escorcollar el turisme i van trobar quatre distintius de vehicle oficial  amb logotip, juntament amb tres walkie-talkies, un esprai de defensa personal, 22 cartutxos detonadors i una pistola detonadora. També duia instal·lats un equip de llums  i sirena iguals als que utilitza un vehicle policial de paisà. A més, en el portaequipatge es van trobar diverses armilles reflectants de serveis d'emergències, llanternes i conus amb el logotip de la policia.

L'home, amb  antecedents  per fets similars, va donar positiu en alcohol i drogues i va ser traslladat a dependències policials on, voluntàriament, va desmuntar i lliurar els equips de llums i sirena que tenia instal·lats al vehicle particular. Finalment, els Mossos l'han denunciat com a presumpte autor dels delictes de falsificació documental, usurpació de funcions públiques i un delicte de tinença d'armes. El cas ja es troba en mans del Jutjat de Mataró a l'espera de judici.

També et pot interessar...