ÚLTIMA HORA

🚑 Un tren atropella una persona i provoca retards a la línia R4 de Rodalies

Un home clava un ganivet al cap i un altre a la mà a una dona

Es desconeixen els motius de l'agressió

Un home ha estat detingut a Ourense pels agents de la Policia Nacional després que ataqués a una dona amb un ganivet. L'agressor li hauria produït ferides al cap i a la mà, clavant-li l'estri en les dues parts del cos. Es desconeixen els motius de l'atac, que va tenir lloc ahir, 28 de desembre, ja que l'home i la víctima no tenien cap relació.

Va ser al voltant de les 21.45 hores quan els serveis del 091 van rebre una trucada d'emergència advertint que una dona havia estat atacada a l'Estació d'Autobusos d'Ourense. Van identificar a l'agressor com un «baró vestit de negre», el que va servir als agents de seguretat per donar amb ell i poder-lo portar detingut.

 

Concretament, van ser els membres d'Atenció al Ciutadà del Grup de Seguretat Ciutadana de la Comissarà Provincial d'Ourense els que van trobar a l'home. En el moment de la detenció, tenia sang a les mans, encara que es va justificar dient que s'havia trencat amb una botella. Quan el van registrar li van trobar el ganivet amb el qual havia atacat a la dona.

La víctima es va refugiar al bar de l'estació

Els serveis sanitaris que van arribar fins a les voltants de les instal·lacions van trobar a la dona refugiada al bar de l'estació. Estava conscient, encara que sagnava de forma abundant a la zona parietal esquerra del cap, on tenia dues ferides d'arma blanca. Comptava amb un tercer tall a la seva mà esquerra, el qual era d'una profunditat important.

 

Després d'atendre-la i realitzar-li primers auxilis perquè deixés de sagnar, la víctima va ser traslladada al Complex Hospitalari Universitari d'Ourense, on van continuar amb les intervencions per curar totalment les ferides i poder-li donar l'alta, una vegada havia quedat curada i recuperada totalment.

 

Dues detencions en un dia

L'agressor va ser detingut dues vegades durant el 28 de desembre. A la matinada d'aquella mateixa jornada, al voltant de la 1.00 hora, els agents policials el van capturar després que realitzés diferents accions vandàliques contra diversos vehicles, punxant les rodes i trencants els retrovisors de fins a sis automòbils.Comentaris

envia el comentari