Un home deixa semi inconscient el company de feina de la seva exparella a Lleida

L'agressor s'ha personat a les dependències de la Guàrdia Urbana per la seva pròpia voluntat

Guàrdia Urbana de Barcelona
L'agressor s'ha apersonat a les dependències de la Guàrdia Urbana | Guàrdia Urbana de Barcelona

Una patrulla de la Guàrdia Urbana ha anat la passada matinada a les 00.35 hores a l'avinguda Alcalde Porqueras de Lleida en rebre un avís d'una baralla entre un grup de persones. Els agents han observat un jove estès a terra semi inconscient i una noia que demanava ajuda, la qual ha informat que l'agressor era la seva exparella i que havia marxat del lloc amb un vehicle, així com, que aquest l'havia amenaçat i agredit vàries vegades durant la seva relació. 

Posteriorment, l'agressor s'ha personat a les dependències de la Guàrdia Urbana de Lleida per la seva pròpia voluntat, i ha manifestat que s'havia dirigit al lloc de treball de la seva exparella per parlar amb l'amic d'aquesta, moment en què s'ha iniciat una forta discussió que ha acabat en baralla. Els agents han identificat a M.E., de 30 anys, nascut a Marroc i veí de Lleida, i l'han detingut com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar i han iniciat les diligències corresponents. 

Detingut un home a Lleida per donar puntades a terra a la seva parella

El passat mes de gener, una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar al portal d'un immoble de l'avinguda de Prat de la Riba de Lleida un individu que estava donant puntades a peu dret a una persona que estava estesa a terra. Ràpidament els agents es van apropar al lloc cridant a l'individu perquè s'aturés i aquest ho va fer.

Tot seguit, els agents van comprovar que al terra hi havia una jove que tenia restes de sang en una mà, a la qual van acompanyar al CUAP de la mateixa av. Prat de la Riba. Aquesta jove va explicar als agents que l'home que l'havia agredit era la seva parella. Davant els fets, els agents van identificar aquest individu com a J.B.C.R., de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere. Aquesta va ser una de les vegades que la Urbana de Lleida va haver d'intervenir des de principi d'any en relació a una actuació de violència de gènere a la capital del Segrià.


Comentaris

envia el comentari