rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Un home ha denunciat el SUMMA 112 Madrid per negar-se en diverses ocasions a atendre'l quan patia un infart

Va haver de ser traslladat a un hospital per agents de la Policia Nacional
El SUMMA va negar-se a enviar una ambulància | EP

 

Un jove de 23 anys, Daniel Caballero, va patir el setembre passat un infart quan es disposava a agafar el metro a un barri de Madrid, a Quintana. Ara, el noi, ha decidit denunciar el SUMMA 112 de Madrid per haver-li negat assistència mèdica quan ho necessitava, assegura que va ser una negligència mèdica.

  

 

 

En concret la denúncia ha estat per un delicte d'omissió del deure de socors. El que va succeir va ser que els Serveis d'Emergències de Madrid no van fer cas de la trucada de l'home, i va passar en dues ocasions. Segons el diari ABC, les paraules exactes dels professionals van ser: «No hi anirem».

Es van negar a la petició d'una ambulància

El noi es trobava estirat a terra, al portal del seu edifici, a causa del mal que sentia al pit i a un dels seus braços. A més, també tenia problemes per respirar. Llavors el conserge de l'edifici el va veure i va trucar el 112 per demanar una ambulància. La seva sorpresa va ser quan van negar-li l'assistència.
 

Segons les informacions, la persona que el va atendre per telèfon va assegurar-li que el jove podria anar pel seu compte a un hospital. Després d'això una patrulla de Policia Nacional que passava per la zona va tornar a trucar al 112 Madrid, però la resposta va tornar a ser la mateixa, un no.

La policia el va portar a l'hospital

Finalment van ser els dos agents de la policia qui van haver de portar el jove al metge, després que, parlant amb ells, el SUMMA es tornés a negar a enviar una ambulància. Els policies van portar el jove a l'Hospital General Universitario Gregorio Marañón, i allà va poder ser atès a les urgències del centre per un infart.
 

Ara el noi ha decidit denunciar els fets i prendre mesures legals contra el SUMMA Madrid per haver-li negat l'assistència mèdica que va requerir. Ha presentat una denúncia mencionant que el servei hauria comès un presumpte delicte d'omissió del deure de socors, segons el demandant. Així mateix adjunta un informe mèdic i una gravació de les càmeres de seguretat de l'edifici per corroborar la seva versió.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris