Demanen ajuda per trobar un home desaparegut fa deu dies a Cunit

L'home, de 62 anys, va desaparèixer junt amb la seva furgoneta

Miquel Roure, en la foto que han fet córrer els seus familiars.
Miquel Roure, en la foto que han fet córrer els seus familiars. | Cedida

Demanen ajuda per trobar un home de 62 anys que fa deu dies que ha desaparegut, a la zona del Baix Penedès. Miquel Roure, de 62 anys, va ser vist per última vegada el diumenge 9 de desembre a Cunit, on residia des de feia poc temps. Familiars seus han denunciat la desaparició als Mossos d'Esquadra i han publicat la seva foto a diferents xarxes socials, per difondre la notícia.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Miquel Roure ha desaparegut junt amb la seva furgoneta, una Wolkswagen Transporter de color blau. Des de la seva família han explicat a TarragonaDigital que en altres ocasions ja han estat uns dies sense saber res d'ell, però que finalment han decidit denunciar la seva desaparició i iniciar una campanya a les xarxes socials perquè l'home mostrava certs símptomes de poder estar patint una depressió. Els familiars han demanat que si algú té alguna informació sobre l'home o sobre la furgoneta, es posi en contacte amb ells, als telèfons 675 095 762 o al 649 830 039.


Comentaris

envia el comentari