Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge dels llums d'un cotxe de policia

Un home detingut per matar el fill, la dona i la sogra a Espanya

Va fugir d'Hondures el 2014 després de cometre els crims

Notícia d'impacte la que ha tingut lloc en les darreres hores a la localitat murciana de Molina de Segura. I tot després que la Policia Nacional, en una operació conjunta amb la INTERPOL, hagi detingut un fugitiu hondureny.

Aquest fugitiu estava a la recerca i captura des de fa gairebé una dècada. Així les coses, finalment ha estat trobat en aquesta localitat murciana on treballava de forma irregular al camp des de fa temps.

El cas és que aquest home, de nacionalitat hondurenya, estava sent buscat per ser jutjat pel presumpte homicidi de la seva dona, el seu fill i la seva sogra. És a dir, estem parlant d'uns fets que van tenir lloc cap a l'any 2014.

Tot va passar quan a la localitat de Candelaria Lempira es van sentir certes explosions a la casa del fugitiu, que ha estat detingut fa unes hores al nostre país.

Detenen un fugitiu hondureny després de matar tres familiars l'any 2014

Després d'aquestes detonacions, alguns dels seus familiars hi van anar i van trobar mortes dues persones i una tercera mort posteriorment.

Imatge d'un cotxe de la policia nacional
La Policia ha detingut l'hondureny acusat de matar la dona, el fill i la sogra | EUROPA PRESS

Abans de perdre la vida, aquesta tercera persona va assegurar que l'autor dels fets havia estat el seu marit, el fugitiu buscat per la INTERPOL. La veritat és que l'habitatge es va convertir en una absoluta escabetxada.

En aquell lloc es va trobar el cos sense vida de la sogra de l'arrestat, que havia rebut impactes per armes de foc. I per si no n'hi hagués prou, també el marit d'aquesta dona va quedar ferit.

A més, en una altra habitació, van localitzar morts la dona del fugitiu i el seu fill. Pel que fa a l'actuació policial que ha acabat trobant aquest home buscat per la justícia, les investigacions van donar els seus fruits. El cas és que van trobar-lo quan es va saber que aquest hondureny podria viure a Espanya, i més concretament a Molina de Segura.

Així va activar la policia l'ordre de detenció contra el fugitiu

Segons apunten diverses fonts, el fugitiu hauria estat reconegut per diversos habitants del poble com l'home que apareixia a diverses webs hondurenyes com a autor d'alguns assassinats.

Imatge de la torre de la catedral de Múrcia amb arbres i palmeres
El fugitiu hondureny va ser detingut a la Regió de Múrcia, on vivia amb la seva parella embarassada | Pixabay

Després de comprovar que aquest home era, la policia va activar la sol·licitud d'ordre d'interrogació i detenció pel delicte comès a tres dels seus familiars.

A més, la policia també va sol·licitar material dactilar del fugitiu per dur a terme confrontacions de tipus tècnic, per si estigués vivint actualment amb una identitat falsa.

Va ser detingut quan sortia un dia més de la seva feina al camp

Cal ressenyar que l'acusat va ser detingut després que els agents de la policia poguessin obtenir la vigència de la reclamació judicial a nivell internacional. Amb tot, van obtenir el 'sí' de la INTERPOL per executar aquesta operació.

Finalment, la recerca va tenir èxit fins que van trobar-lo. I la veritat és que el van trobar utilitzant la cobertura d'un treball il·legal al camp de la Regió de Múrcia.

Allà sobrevivia aliè a tota acció de la Justícia amb la seva feina i vivia amb la seva nova parella que estava embarassada d'ell . Així, el dispositiu policial ho tenia tot preparat per detenir-lo i finalment el van poder arrestar just quan sortia un dia més de la seva feina al camp.