Un home és detingut per segon cop després d'haver comès nou robatoris amb força a diferents llocs de Catalunya i València

El detingut ha estat posat en llibertat una altra vegada

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta setmana, en concret el passat dimecres dia 7 de març, un home com a presumpte autor de nou robatoris amb força a establiments relacionats amb l’automoció a Catalunya i València.

Aquest home ja havia estat detingut abans pel mateix delicte només quatre mesos abans, en concret el dia 5 de novembre de 2017. En aquella ocasió els Mossos no el van detenir a ell sol, sino que fins a tres persones, tots ells homes, van ser detinguts.

Tres homes detinguts

Segons han informat fonts del cos policial, el setembre de 2017 alguns agents van detectar que hi havia hagut diferents robatoris amb força a establiments de reparació i venda de recanvis per a l’automoció de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Tres homes van ser detinguts per aquests delictes, un d’ells el que ara ho ha tornat a ser per haver tornat a cometre el mateix delicte. Els autors dels robatoris sempre els duien a terme a la nit, forçaven els accessos dels comerços i una vegada que aconseguien entrar a dins s'emportaven la caixa forta sencera.

Una nit van ser descoberts quan robaven a un local de Terrassa, a la província de Barcelona. Llavors van agredir els agents que els van enxampar, motiu pel qual van a disposició judicial, tot i que després van quedar en llibertat amb càrrecs.

 

Nou robatoris en total

Aquest dimecres els Mossos d’Esquadra van detenir un d’aquests homes per segona vegada, va ser al seu domicili de Badalona. Tot després d’haver esbrinat que hauria participat en nou robatoris més, set d’ells a Catalunya i dos més a València, tots amb les mateixes característiques.

Un altre cop però ha tornat a ser posat en llibertat després d’haver estat detingut pels agents dels Mossos d’Esquadra i passar a disposició judicial.


Comentaris

envia el comentari