Un home s'enfronta a 12 anys de presó per provocar un incendi en un pis del Tarragonès

Els fets van tenir lloc l'any 2015

Columna de fum incendi Sant Feliu de Llobregat, 17 de setembre de 2020
Imatge d'arxiu d'un incendi en un habitatge  | Twitter (@jofre160404)

La Secció Segona de l'Audiència de Tarragona jutjarà, a partir de dilluns vinent, 5 d'octubre, una persona acusada d'un delicte d'incendi que s'enfronta a 12 anys de presó per calar foc a un habitatge de Torredembarra.

Els fets van tenir lloc l'any 2015 a Torredembarra. Segons el fiscal, l'acusat es va dirigir al domicili de la víctima, amb la qual tenia un deute financer. L'home va cridar des del replà, reclamant-li que li pagués els diners que li devia i exigint que la persona li obrís la porta. La víctima, però, no era a casa seva en aquell moment. 

Llavors, un veí de l'edifici va sortir al replà i va encarar-se a l'acusat, recriminant-li la seva actitud, i li va demanar que marxés d'allà. Quan el veí a tornar a entrar a casa seva, l'acusat va agafar un paquet de tabac que duia, li va calar foc, i va llençar-lo per una finestra que hi havia oberta. El paquet de tabac en flames va provocar un incendi a l'interior de l'habitatge. Per tot, el fiscal demana 12 anys de presó per un delicte d'incendi.


Comentaris

envia el comentari