Ferit crític un home després d'una brutal pallissa a casa seva a València

Estava enmig d'un bassal de sang estés en terra quan el va trobar un dels germans

Pis regirat
La víctima estava estesa en terra i el pis estava totalment regirat | CCMA

Este divendres, cap al migdia, ha sigut trobat un home en estat molt greu estés en terra en sa casa en Utiel, en la comarca valenciana de la Plana d'Utiel, víctima d'una brutal pallissa. El cos, trobat per un dels seus germans, ha sigut hospitalitzat en la Unitat de Vigilància Intensiva (UVI) de l'Hospital General Universitari de València, a on s'espera la seua evolució.

Tal i com ha avançat 'Las Provincias', este divendres de matinada David F. A. ha rebut una pallissa brutal, amb diferents colps en la cara. Els germans van començar a preocupar-se a primera hora, ja que no havia anat a la pastisseria familiar que gestionen. Passat un cert temps sense que contestara al mòbil, un dels germans es va acostar a la casa, en el carrer de la Santísima Trinidad.

Una volta allí, i visiblement preocupat, va forçar la porta i, en entrar a la vivenda, va trobar el cos del seu germà inconscient estés en terra en el corredor enmig d'un bassal de sang. La víctima, de 47 anys, tenia una ferida plena de sang en el cap, la cara plena de blaüres i respirava amb molt dificultat. Amb la vida del David penjant d'un fil, el germà va avisar a emergències.

Quan va arribar l'equip del Servici Mèdic d'Atenció Urgent (SAMU), junt amb una patrulla de la Policia Local d'Utiel, van estabilitzar al ferit i el van traslladar a l'Hospital comarcal de Requena. Amb les constants vitals més estables i després de comprovar-li la temperatura i el ritme cardíac, van derivar a David a l'Hospital General de València a causa de la gravetat de les lesions.

El cos judicial de la Guàrdia Civil de Requena estan investigant la casa de l'agredit en busca de pistes que puguen aclarir què va poder passar. La casa, tal com la van trobar el germà de la víctima i la Policia Local, estava totalment regirada. Per això, les primeres investigacions han buscat testimonis entre els veïns per si la matinada del divendres van sentir sorolls, crits o algun indici de violència en la casa.

 

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari