Un home, ferit després d'una baralla a Salou

Els fets s'han produït la matinada d'aquest diumenge, 18 d'agost

Apunyalament a Salou
Els fets s'han produït poc després de la una de la matinada a Salou | TarragonaDigital.com

La matinada d'aquest diumenge, dia 18 d'agost, s'ha saldat amb una sonada baralla a Salou. Poc després de la una de la matinada, es produïa una discussió entre dues persones a l'avinguda de Carles Buïgas, una de les vies més concorregudes de la ciutat, especialment enmig de la temporada d'estiu, com és el cas.

Ferit un home enmig d'una baralla

Bars, restaurants i locals d'oci nocturn omplen un carrer que, a primera hora de la matinada d'aquest diumenge, es trobava absolutament ple de gent. Per causes que es desconeixen, dues persones s'han embrancat en una discussió que ha acabat de la pitjor manera. Un dels involucrats en la baralla ha resultat ferit..

A causa de les lesions, ha estat atès per una unitat del Sistema d'Emergències Mèdiques, que l'ha traslladat a un centre hospitalari proper amb pronòstic lleu. Al lloc dels fets també hi han treballat diverses unitats de la Policia Local de Salou, així com dels Mossos d'Esquadra. No es descarta que s'hagin produït detencions a causa d'aquest succés, una informació que la policia catalana haurà de confirmar en les properes hores.

Apunyalament a Salou
La baralla ha tingut lloc en ple carrer de Carles Buïgas de Salou | TarragonaDigital.com

 


Comentaris

envia el comentari