Autovia A-7

Un home abandona la seva dona en mig de l'A-7 a València

La dona es va passar més de quatre hores al boral de la carretera

Una dona de 62 anys es va quedar més de quatre hores en el voral de l'A-7 al seu pas pel terme municipal d'Ibi, en la comarca de l'Alcoià (Alacant), després de què el seu home, de 79 anys, l'obligara a baixar-se del cotxe en plena autovia, segons van confirmar fonts de la Policia Local. Els fets es van produir el passat dissabte, 17 d'agost, al voltant de les 19.00 hores de la vesprada.

Presumptament, la parella va mantindre una forta discussió que va portar a l'home a fer-la baixar del cotxe. Un avís al telèfon d'emergències 112, quan ja s'havia fet de nit, cap a les 23.13 hores, va alertar que hi havia una persona en l'autovia i la Policia Local d'Ibi es va dirigir a la zona per a ajudar-la.

En arribar, els agents van comprovar que la dona, veïna d'Alcoi, estava «dreta, fent gestos amb els braços al costat del voral dret del punt quilomètric 461. Estava descalça i presentava una ferida sagnant a l'altura del nas», segons ha explicat la Policia Local.

Els mateixos agents afirmen que la dona estava molt nerviosa, amb signes de desesperació, perquè ningú l'havia ajudat de'ençà que el seu home l'havia abandonat cap a les set de la vesprada.  A més, no tenia bateria en el telèfon mòbil per a poder trucar a algun familiar o conegut que anara a buscar-la.

La dona va ser traslladada fins a les dependències policials i la Policia Local d'Ibi va realitzar les gestions necessàries per a contactar amb les seues filles, que de seguida van anar a buscar-la i es van fer càrrec d'ella. Els policies també han obert diligències per a que els fets siguen valorats per l'autoritat judicial competent.

També pots llegir...