ÚLTIMA HORA

🚨 Troben sense vida la parella desapareguda al Parc Nacional d'Aigüestortes

Traslladen a l'Aeroport de Reus un home que troben al mig del mar amb hipotèrmia

L'home s'ha trobat a prop del Port de Vilanova i la Geltrú per Salvament Marítim

Imatge d'arxiu d'una embarcació de Salvament Marítim
Imatge d'arxiu d'una embarcació de Salvament Marítim | Salvament Marítim

Un home amb símptomes d'hipotèrmia ha estat traslladat des de l'Aeroport de Reus fins a l'Hospital Sant Joan de Reus en estat menys greu, després de ser trobat al mar a prop del port de Vilanova i la Geltrú aquest dijous 13 de desembre. En un primer moment s'havia trobat l'embarcació sense cap tripulant al mar i els serveis d'emergència havien començat la cerca del tripulant. Poc després s'ha trobat al tripulant amb greus símptomes d'hipotèrmia i s'ha traslladat en helicòpter a l'Aeroport de Reus, on des d'allà ha estat atés pels serveis mèdics.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Desapareix un pescador a Vilanova i la Geltrú

A les 13.17 hores d'avui dijous 13 de desembre, s'ha rebut l'avís des del Club Nàutic de Vilanova i la Geltrú confirmant que una embarcació de lleure encara no havia tornat a port. L'esposa del tripulant ha trucat en repetides ocasions informant de la situació, ja que el seu marit encara no havia tornat de pescar. Des del port de Vilanova i la Geltrú han confirmat aquest fet. Segons els serveis de Salvament Marítim, aquesta embarcació d'uns 9 metres d'eslora, acostumava a sortir a pescar habitualment.

Imatge d'arxiu d'un helicòpter de Salvament Marítim.
Imatge d'arxiu d'un helicòpter de Salvament Marítim. | cedida

 

El vaixell s'ha trobat sense ningú a bord

L'embarcació ha estat trobada per un pesquer a unes 4 milles, aproximadament, del port de Vilanova i la Geltrú sense cap tripulant. En aquell moment s'ha comprovat que no hi havia ningú a l'embarcació de lleure i la Guàrdia Civil de Barcelona ha iniciat la cerca juntament amb la Cofradía de Vilanova i les embarcacions Salvamar Polaris i Helimer 201. Finalment ha estat la darrera embarcació que ha trobat al tripulant desaparegut a prop de la zona on havien trobat l'embarcació.

El tripulant ha estat traslladat a l'hospital amb hipotèrmia

Seguidament s'ha avisat a l'Aeroport de Reus que el tripulant seria traslladat a les seves dependències. A l'aeroport ja l'esperava una ambulància que l'ha traslladat a l'Hospital Sant Joan de Reus en un estat menys greu. El servei d'emergència ha rebut l'avís a les 14.34 hores del migdia, d'avui 13 de desembre.


Comentaris

envia el comentari