rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Un accident de trànsit deixa 2 ferits greus a la T-11 al Baix Camp

Un home intenta segrestar una nena de 4 anys a Mataró

Els fets han tingut lloc divendres a la tarda al barri de Rocafonda del municipi
Tres agents dels Mossos d'Esquadra | Cedida

 

Un home hauria intentat segrestar una nena de 4 anys al barri de Rocafonda de Mataró divendres a la tarda, segons ha informat 'La Vanguardia'. Es tractaria d'una persona amb problemes mentals, que hauria intentat agafar la menor i emportar-se-la. Afortunadament, uns veïns que passaven per la zona es van adonar del que estava passant, i van intervenir ràpidament per salvar la menor. L'home ha estat detingut posteriorment pels Mossos d'Esquadra.

El cas de Gabriel Cruz

La notícia ha generat certa preocupació entre els veïns de la capital del Maresme, ja que arriba just després del segrest i la tràgica mort de Gabriel Cruz. El petit va desaparèixer el 27 de febrer quan marxava de casa de la seva àvia per un curt camí fins a la casa d'uns amics. Va ser llavors quan se li va perdre la pista, i durant dies no es va saber res sobre el nen. 

 

Immediatament, centenars de voluntaris es van unir als equips de cerca de la Guàrdia Civil i de la policia, per tal de trobar el nen. Els investigadors havien descartat gairebé des d'un principi una fugida, i és que tot indicava que algú se l'havia emportat. Després d'uns dies d'investigació, la parella del pare de Gabriel, Ana Julia va trobar una misteriosa samarreta blanca, que no encaixava amb el relat original de la desaparició. 

 

Les sospites sobre la dona van anar augmentant, fins que diumenge mateix la Guàrdia Civil va detenir Ana Julia quan transportava el cos del nen al maleter del seu cotxe. Durant tots aquests dies la dona va fer veure que estava molt afectada per la desaparició, mentre amagava el cadàver del nen en un pou. De fet, nous indicis fan pensar que, en realitat, la dona va optar per enterrar el cadàver, tot i que no hi ha confirmació oficial.