Imatge panoràmica de la ciutat de Barcelona amb la Torre Glòries o Agbar a la dreta

Un home es llança a escalar la Torre Glòries sense cordes ni arnesos

No es tracta del primer intent d'escalar el gran edifici de la capital catalana

Una persona ha començat a escalar aquest dijous a última hora de la tarda la coneguda  Torre Glòries  de la ciutat de Barcelona. Segons ha avançat 'betevé', el desafiament a un dels edificis més alts i emblemàtics de la capital catalana ha començat, sense cordes ni arnesos, cap a dos quarts de set. 
 

L'escalador podria ser el famós 'youtuber' francès Leo Urban

Com era d'esperar, l'acció ha provocat moltíssima expectació entre els ciutadans que passaven en aquell moment per la zona. Després d'arribar al cim de la torre el protagonista, que es creu que podria ser el francès Leo Urban, un famós YouTuber, que es va llançar a escalar el mateix edifici el mes de juny, ha desaparegut.

El jove, molt conegut com a 'Spiderman francès', per la seva pràctica gairebé extrema de parkour urbà, també va escalar en el passat diversos edificis de París, i al seu compte de YouTube té un vídeo amb la darrera escalada a la Torre Agbar.

Aquest cop, fins al lloc s'han mobilitzat diverses dotacions de la Guàrdia Urbana de Barcelona, així com els Bombers de Barcelona i altres efectius d'emergències, com ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Un cop en mans dels agents, l'autor de l'escalada serà identificat per les forces de seguretat.