Un home mata la seva filla per oferir un «sacrifici a Déu» durant el Ramadà

Els fets han succeït a l’Índia, i la nena només tenia quatre anys

Imagen de Nawab Ali Qureshi y Rizwana
Imatge de Nawab Ali Qureshi i Rizwana | Cedida
 

Un home ha estat acusat d’assassinar a la seva filla, de només quatre anys, tallant-li el coll. Els fets van succeir durant la matinada del passat divendres, 8 de juny, a l’Índia, quan Nawab Ali Qureshi va voler fer un «sacrifici a Déu».

Així ho ha confessat l’autor dels fets, que també ha reconegut que, durant el Ramadà, va creure oportú prendre una decisió d’aquest tipus per obtenir prosperitat. Per tant, no va dubtar ni un segon en posar fi a la vida de la petita.

L’assassinat es va cometre mentre la nena dormia

En aquest sentit, Nawab Ali Quershi va explicar que durant el dia anterior, el dijous 7 de juny, va acudir al mercat de la seva localitat amb la filla per tal d’acomiadar-se d’ella. L’home, que ja ha estat arrestat per les autoritats del país asiàtic, ha dit que un cop allí, li va comprar llaminadures i li va dir que l’estimava. Això ho va fer perquè ja era conscient de l’atrocitat que pretenia fer poc després.

Imagen de la ambulancia que se llevó a Rizwana
Imatge de l'ambulància que es va prendre a Rizwana | Reuters
 

 

Passades les hores, els dos van tornar cap a casa i es van agitar per tal de dormir. Però mentre tota la família estava al llit, somiant, Nawab va anar en cerca de la seva filla, la va agafar i se la va prendre a una altra habitació.

En aquell moment va ser quan es va posar a recitar versos sagrats per, posteriorment, tallar-li salvatgement la gola. I, un cop havia procedit amb el seu objectiu, l’home es va agitar i va seguir dormint.

Va mirar de culpar a la seva mascota

Un mitjà d’allí, el ‘Times of India’, relata que Nawabi Ali Qureshi, que és carnisser d’ofici, en un principi va negar els fets i es va declarar innocent. És més, l’assassí va «intentar convèncer la seva família que un gat podria haver matat a Rizwana», que era el nom que rebia la nena.

Afortunadament els seus parents no es van creure de Nawabi no tingués cap tipus de relació amb els fets, així que la seva dona va decidir denunciar-lo a la policia. Malgrat tot, en un primer moment no va assenyalar al seu marit com a responsable, ja que la demanda original que es va presentar estava feta «contra una persona no identificada».

Malgrat tot, la investigació duta a terme pels agents de seguretat va confirmar que el pare de la víctima tenia molts números de ser el vertader culpable de l’assassinat. Així que després de ser detingut i haver prestat declaració, Nawab va confessar que ell havia estat l’autèntic autor de la barbaritat que li havia passat a la seva filla.


Comentaris

envia el comentari