rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Un home mata a trets dos policies i un vianant a la ciutat belga de Lieja

Posteriorment, les forces d'ordre han aconseguit neutralitzar-lo

 

Dos agents de policia i un vianant han perdut la vida aquest dimarts, en un tiroteig que ha tingut lloc a la ciutat belga de Lieja poc abans de les 11.00 hores. Segons han apuntat diversos mitjans locals, un home ha començat a disparar contra els policies, i posteriorment es va atrinxerar amb un ostatge en un edifici. Tot i això, les forces d'ordre han aconseguit neutralitzar-lo. 

 

El tiroteig ha tingut lloc a la ciutat belga de Lieje | Twitter (@VICTORJ_FR)

 

Arran del succés tota la zona ha quedat acordonada per la policia, i s'ha generat una gran expectació entre els veïns | Twitter (@VICTORJ_FR)

 

La policia investiga si es tracta d'un atemptat terrorista 

 

El tiroteig ha tingut lloc en una concorreguda avinguda, que ha quedat completament tancada al trànsit. De fet, la policia ha acordonat tota la zona, cosa que ha generat moltíssima expectació entre els veïns. L'alcalde del municipi, Willy Demeyer, s'ha desplaçat personalment fins al lloc dels fets, i ha assegurat estar en contacte permanent amb les forces de seguretat.

 

Per ara no se sap la identitat de l'autor d'aquest nou tiroteig, ni tampoc quines podrien haver estat les seves motivacions. En tot cas, segons apunta el diari 'la Libre', que cita fonts policials, l'home abatut hauria cridat «Al·là és el més gran» durant els fets. A banda de les persones que han perdut la vida, altres dos agents haurien resultat ferits, i la policia continua investigant si es tracta d'un nou atemptat terrorista al país nòrdic.