Un jove mor per una baralla a la sala Razzmatazz

Els fets van passar davant del local el passat 8 de febrer

El jove va morir conseqüència dels cops que va rebre durant una baralla | CatalunyaDiari.cat

El passat divendres 8 de febrer un jove, de 23 anys, va morir davant de la sala Razzmatazz, a Barcelona. Els Mossos d’Esquadra estan investigant ara l’homicidi de Mamadou Haidara, un noi d’origen Mali que, segons el seu entorn, va morir pels cops proporcionats durant una baralla contra un grup de persones.

Els Mossos encara no han detingut ningú

Mamadou Haidara, que havia anat aquella nit a la sala Razzmatazz, es va enfrontar juntament amb un amic contra un noi pakistanès, qui va trucar per telèfon als seus amics. Un amic del jove explica que «el van matar a cops», ja que no va tenir ocasió de marxar a temps, a diferència del seu company.

En aquests moments, segons explica 'El Periódico', la investigació està oberta i de moment no hi ha cap detingut. La família de Mamadou es concentrarà aquesta mateixa tarda al parc de la Ciutadella de Barcelona, per demanar justícia pel seu fill, ja que encara no l’han pogut enterrar ni veure el seu cos i demanen un enterrament digne per ell.

Un motorista agredeix brutalment un conductor a la Meridiana 

Fa pocs dies a Barcelona un motorista va agredir de manera brutal al conductor d'un vehicle que circulava davant seu. Els fets van quedar enregistrats en un vídeo que va filmar el pilot d'un cotxe que viatjava just al darrere dels dos implicats en la batussa, i que posteriorment va penjar-los a Instagram.

Les imatges mostren com, en un moment en què els dos vehicles estan aturats en un semàfor, el motorista comença a caminar tot decidit cap a la finestra del conductor del cotxe en qüestió, i tot seguit li propina multitud de cops.

Els Mossos d'Esquadra ja han identificat l'autor de l'agressió que va tenir lloc a la Meridiana de Barcelona. Gràcies al vídeo que va penjar un testimoni dels fets, els agents han pogut veure com un motorista, en arribar a un semàfor que estava en vermell, baixa del seu vehicle i es dirigeix tot decidit cap al cotxe que hi ha parat just al davant per pegar, sense cap mirament al conductor.


    Comentaris

    envia el comentari