Incendi a Vilanova i la Geltrú

Moren dos germans en un terrible incendi a Catalunya

La dona ha estat traslladada d'urgència a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, però finalment ha perdut la vida

Actualització 02/04/2023 14:43

La dona ferida per les greus cremades en l'incendi d'aquest matí a casa seva de Vilanova i la Geltrú finalment ha mort a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. Així ho han comunicat els Mossos d'Esquadra. D'aquesta manera, en aquest fatídic succés, els dos germans que vivien a l'habitatge han perdut la vida. 

Terrible incendi en un habitatge de Vilanova i la Geltrú, al Garraf. Un home ha perdut la vida i una dona ha quedat ferida de gravetat en un tràgic incendi originat a primera hora d'aquest matí de diumenge a la capital de la comarca del Garraf. Les dues persones afectades eren germanes i vivien juntes a l'habitatge incendiat.

Els Bombers de la Generalitat treballen des de les 07:10 hores en un incendi d’habitatge a Vilanova i la Geltrú, en què un home ha perdut la vida i una dona ha resultat ferida amb cremades greus. Tan bon punt han rebut l’avís, els Bombers de la Generalitat s’hi han desplaçat amb 12 dotacions terrestres.

El foc s'ha originat al menjador

El foc afectava el menjador d’una casa unifamiliar de planta baixa ubicada al carrer del Vendrell. A l’interior, s'hi han trobat les dues persones, que són germans i d’edat avançada. Un cop extretes, se les ha traspassat al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Així ho han anunciat en una nota de premsa i a través de les xarxes socials.

«Una persona morta i una ferida greu en un incendi d'habitatge, ja extingit, a Vilanova i la Geltrú».

L’home ja era mort i la dona ha estat immediatament evacuada pels serveis d'emergències a la Unitat de Cremats de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona a causa de les greus cremades que li han provocat les flames. Caldrà restar a l'espera per saber com avança el seu estat. 

L'home mort i la dona ferida eren germans

A hores d'ara, el foc ja està totalment extingit. Els Bombers de la Generalitat remullen els punts calents, estan acabant de ventilar la casa i revisen l’estructura de l’edificació per descartar cap mena d’afectació. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat diverses dotacions dels Bombers, el SEM, els Mossos i la Policia Local de Vilanova i la Geltrú.

«A les 7:11 hores s’ha produït un incendi a interior d’habitatge al carrer Vendrell de Vilanova i la Geltrú. Vivien dues persones grans, germans. Ell ha mort i ella ha estat traslladada a Hospital de la Vall d’Hebron. S’han desplaçat 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els Mossos d'Esquadra i la Policia Local».