Un home circula en cadira de rodes per la Ronda Litoral de Barcelona

A les autovies no hi poden accedir mai vianants, animals, bicicletes, ciclomotors o vehicles per a persones amb mobilitat reduïda
Un home en cadira de rodes circula per la Ronda Litoral a Barcelona
Un home en cadira de rodes circula per la Ronda Litoral a Barcelona | YouTube

Sorprenents imatges d’una persona circulant en cadira de rodes per la ronda Litoral de Barcelona. Els fets han tingut lloc aquest dimarts quan un conductor d’un camió ha gravat en vídeo l’acció imprudent a l’altura del Port amb Montjuïc, en direcció Besòs.

 

Circula per l’autovia en una cadira de rodes

En qüestió de poques hores el vídeo s’ha fet viral a les xarxes socials i en ell es pot veure com un home està circulant pel voral de la Ronda Litoral amb una cadira de rodes elèctrica. En concret a l’altura de la sortida 21, per la qual s’accedeix a Ciutat Vella, Paral·lel, la Rambla, Montjuïc i Port Vell. Ara per ara la Guàrdia Urbana està investigant aquest succés.

 

Tanmateix cal destacar que a les autovies només hi poden accedir aquells vehicles que arriben, mínim, als 60 quilòmetres per hora, però mai vianants, animals, bicicletes, ciclomotors o vehicles per a persones amb mobilitat reduïda, com ha estat el cas.

 

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari