Un home salta d'un cinquè pis a Sabadell i en surt gairebé il·lès

La hipòtesi que treballa la policia és que s'hauria llençat al buit després de mantenir una discussió amb la seva parella

Imatge arxiu SEM
L'home va tenir sort i va caure per un celobert que va esmorteir el cop | Cedida

Els fets van tenir lloc el passat divendres, 29 de març, a la nit al barri de Sol i Padrís de la ciutat de Sabadell. Segons informa 'isabadell.cat', l'home va saltar des d'un cinquè pis del número 95 i la principal hipòtesi que es treballa és que l'home s'hauria llençat al buit a causa d'una forta discussió que hauria mantingut anteriorment amb la seva parella.

Afortunadament, l'home, veí del barri de Can Puiggener, tot i caure des d'una altura molt elevada només es va fer un tall al llavi i es va trencar una tíbia. Que l'ensurt només acabés amb l'home ferit, quan podria haver estat molt pitjor, es deu al fet que va caure per un celobert i, durant la caiguda, es va anar colpejant amb plaques d'uralita, les quals van aconseguir evitar que la caiguda fos directa i per tant, esmorteir el cop.

Sembla que l'home va mantenir una discussió amb la seva parella i en acabar es va precipitar des del cinquè pis del bloc on viu la seva parella sentimental. Fins al lloc, es van desplaçar unitats de la Policia Municipal, del cos dels Mossos d'Esquadra, dels Bombers i de sanitaris del SEM.

Marihuana trobada a Sabadell
Els agents van detenir dos nois perquè duien a sobre quasi dos quilos de marihuana | Policia Municipal de Sabadell

 

Dos detinguts a Sabadell per dur a sobre gairebé 2 kg de marihuana

A principis de setmana, el passat dimarts 26 de març, dos joves de 31 i 21 anys van ser detinguts per la Policia Municipal de Sabadell per dur a sobre 1.800 grams de marihuana. Tal com va explicar 'isbadell.cat', els fets es van produir al barri de la Plana del Pintor quan els agents van decidir aturar un turisme que no tenia la ITV en vigor.

La policia va registrar el cotxe on van localitzar una caixa que contenia 1.800 grams de marihuana. Els agents van decomissar la droga i van dur a terme les diligències judicials pertinents. Els dos homes van ser detinguts per un presumpte delicte contra la salut pública i van passar la nit en les dependències policials abans de declarar davant del tribunal.


Comentaris

envia el comentari