L'home que es va suicidar amb el seu fill a la Catalunya Nord era bipolar

Pere, el pare del menor, estava a punt de perdre la custòdia del menut Eloi i vivia un moment crític | Darrerament, l'encreuament de denúncies entre els pares del menor era constant

Pere, el pare del menut Eloi, en una imatge d'arxiu a París
Pere, el pare del menut Eloi, en una imatge d'arxiu a París | Cedida

Continua el seguici d’informacions sobre el macabre relat del pare que hauria provocat un accident per morir amb el seu fill. Tot plegat va ocórrer el divendres, 14 de setembre, quan un home de Sabadell es va precipitar per un barranc de la Catalunya Nord per acabar amb la seva vida i la del seu fill. Poques hores després, així mateix, va sortir a la llum que l’accident hauria estat intencionat.

Pere, l’homicida, travessava un moment d’allò més complicat i s’havia separat de la seva parella el 2014. Segons ha avançat el ‘Programa de Ana Rosa’, l’home patia un sever trastorn bipolar i va optar, finalment, per accidentar el cotxe —on hi viatjava amb el seu fill, Eloi— de manera voluntària en un barranc de la carretera que uneix Portbou i Cervera de la Marenda.

L'encreuament constant de denúncies

Els pares del menut Eloi, de fet, compartien el règim de visites del menor des de la seva separació. Quelcom que hauria trontollat darrerament i hauria originat un enorme l'encreuament de denúncies entre ambdós. Segons avançava ‘ABC’, la mare del menor hauria denunciat el seu progenitor per «incompliment del règim de visites».

Il·lustració de 'El Programa de Ana Rosa' que mostra com va ser l'accident
Il·lustració de 'El Programa de Ana Rosa' que mostra com va ser l'accident | Telecinco

 

Pere, per contra, tampoc s’hauria quedat curt davant l’ofensiva de la seva exparella i li hauria interposat una denúncia per «maltractaments al menor». Els Mossos, doncs, tenien clara constància de la tensió generada entre la parella. 

 

13 de setembre, comença el distanciament

El menut Eloi passava uns dies amb el seu pare. Laura, la mare i exparella de l’home, hauria intentat contactar diverses vegades amb aquest per parlar amb el menut. Tot i això, Pere no contesta i la dona opta per contactar amb el col·legi del menut, on li asseguren que el petit no ha assistit a classe, ni el mateix Pere a la seva feina.

És aleshores quan la mateixa Laura acaba denunciant la situació als Mossos d’Esquadra. Un dia després, la policia francesa trobava el cotxe al fons d’un barranc i tot plegat acabava amb la tràgica notícia que l’accident havia estat intencionat.  


Comentaris

envia el comentari