ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Veïns del Raval van advertir sobre la perillositat del violador de Drassanes

Hauria calat foc al mecanisme de recollida de brossa i a diversos contenidors una setmana abans

Violador Drassanes
Imatge del pressumpte agressor sexual de Drassanes | Instagram: @Gub_Policia_Barcelona

L'Associació de Veïns de l'Illa del carrer Robador, Picalquers i Roig del Raval (Barcelona) ja havien advertit del comportament perillós de la persona acusada de l'agressió sexual a una dona a Drassanes, que hauria calat foc al mecanisme de recollida de brossa pneumàtica i a diversos contenidors una setmana abans. També va arrencar el cablejat de la zona verda i va increpar a veïns i a la mateixa Guàrdia Urbana. Segons un comunicat dels veïns, la policia l'hauria detingut pels aldarulls i deixat en llibertat posteriorment.

Concretament, el divendres 12 d'abril a dos quarts de nou del matí la persona acusada ara de la violació va arrencar el cablejat de la zona verda i va increpar a veïns i a la Guàrdia Urbana. Dues hores més tard, el mateix individu cala foc al mecanisme de recollida de brossa pneumàtica del carrer de Robador, on hi van haver d'actuar la policia i els bombers. L'endemà dissabte, segons els veïns, torna a calar foc al mecanisme d'escombraries pneumàtic del mateix edifici. 

Poques hores després, torna a calar foc als contenidors del carrer Robador 22. Els veïns sufoquen el foc amb extintors. Posteriorment, va ser detingut i deixat en llibertat al vespre.

Quinze persones agredeixen un home per reocupar un narcopis del Raval

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra durant una actuació policial al Raval | Mossos d'Esquadra

 

El refrany diu que qui roba a un lladre té diversos anys de perdó. Però qui ocupa un pis ocupat no està massa clar què pot passar amb ell. Al Raval, però, pots acabar sent agredit per quinze persones. Això és el que ha denunciat aquest passat dimecres, 30 de gener, a la nit un home de nacionalitat romanesa a Ciutat Vella.

L'home es trobava en un pis que ell havia ocupat de manera il·legal al carrer de Sant Gil del Raval, a tocar de Sant Antoni. Segons va explicar ell mateix als Mossos, unes quinze persones de nacionalitat pakistanesa van voler recuperar el pis que, suposadament, ells tenien ocupat anteriorment abans d'haver-hi accedit ell.

Segons el relat que va fer l'home als policies, que van ser requerits pel SEM, les persones que el van fer fora del pis el van atacar agredint-lo amb pals, ganivets i armes de foc. L'home, però, només presentava una ferida lleu, segons ha pogut saber CatalunyaDiari.


Comentaris

envia el comentari