Un pare i el seu fill, condemnats a més de dotze anys de presó per assassinat

Aquest dimarts arriba a judici el cas del pare i el fill que van matar un home de 44 anys a cops de puny a Sabadell

Els fets es van dur a terme al carrer on vivien els dos familiars, a Sabadell
Els fets es van dur a terme al carrer on vivien els dos familiars, a Sabadell | Google Maps

Un jove i el seu pare imputats per la mort d'un home de 44 anys. Aquest dimarts, 23 d'abril, arriba a judici el cas del pare i el seu fill que van matar a cops de puny un home de 44 anys a Sabadell. La víctima era el pare de l'exparella del noi, i tot apunta que l'incident es va iniciar a partir d'una forta discussió al portal dels familiars imputats. El fiscal els demana dotze anys i sis mesos de presó.

Els cops van provocar la seva mort

Els fets es remunten el dimarts 7 de novembre de 2017, a les portes de casa del pare i el seu fill, en el número 1 del carrer Feliu Elías de Sabadell, al Vallès Occidental. El pare de l'exparella del noi es va presentar a casa seva per demanar explicacions, després d'un suposat enfrontament del grup d'amics del jove i de la noia durant l'anterior cap de setmana. Tal com informa 'El Caso', el noi va voler trucar a emergències per evitar obrir la porta, però el seu pare ja s'havia topat amb l'home, i ja havien començat a discutir.

Mossos
Un home que feia autoestop és atracat a Manresa pel conductor que el recull | Mossos d'Esquadra

 

La discussió va començar a pujar de to i el jove va baixar corrents les escales en defensa del seu pare. Els tres van començar a agredir-se fins al punt que el pare de la seva exparella va caure en una pista de terra situada a escassos metres. Segons l'escrit del fiscal, el Felipe i l'Adrián, pare i fill, van començar a donar-li cops de puny i puntades de peu mentre la víctima romania ajaguda a terra sense poder-se aixecar ni defensar.

Un agreujant per abús de superioritat

L'home va ser traslladat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell d'urgència, després que els Mossos el trobessin inconscient, on va morir passades unes hores. La policia va detenir l'Adrián i el seu pare, que van passar a presó provisional. L'autòpsia del cadàver va acabar constatant que la víctima va morir a cops de puny i puntades de peu, fins i tot quan encara estava inconscient a terra, causant-li greus lesions que van provocar la seva mort.

L'Adrián i el Felipe s'enfronten aquest dimarts a un judici per un delicte d'homicidi amb l'agreujant d'abús de superioritat. La fiscalia demana als homes una pena de dotze anys i mig de presó i una indemnització per la família de la víctima de més de 300.000 euros. El dia de la detenció el noi tenia 19 anys, i el seu pare 51.


Comentaris

envia el comentari