A l'hospital un conductor de Cabify atacat per taxistes a Barcelona

A banda, tres dels manifestants han estat detinguts per la Guàrdia Urbana per provocar aldarulls per la ciutat

Imatge del agents de la Guàrdia Urbana atenent l'afectat | Guillem RS

La manifestació desenvolupada pels taxistes a la ciutat de Barcelona ha patit un episodi crític quan s'arribava pràcticament a les 20.00 hores. En aquell moment, un conductor de Cabify ha entrat en convulsions, després de ser agredit pels concentrats, qui han atacat el seu vehicle. 

Els agents de la Guàrdia Urbana desplaçats per controlat l'esdeveniment han estat els primers a atendre la víctima, que romania estirada a terra, després de ser retirada de l'interior del cotxe. Els policies han aplicat tècniques de reanimació cardiopulmonar per tal d'intentar estabilitzar l'afectat.

Instants després, una unitat mòbil del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha arribat a les immediacions de Via Laietana, on es trobava el conductor de Cabify, per traslladar-lo al centre hospitalari més proper i continuar realitzant-li les proves corresponents. 

El SEM ho qualifica de crisi d'ansietat

A falta de confirmació oficial, fonts del SEM consultades per 'CatalunyaDiari' han indicat que la víctima podria haver patit una «crisi molt forta d'ansietat». Per tant, de moment, es descarta la hipòtesi de l'infart, apareguda en un primer instant.

També és important remarcar que en cap moment els taxistes han agredit físicament el conductor de Cabify. Els concentrats han llençat una gran quantitat d'objectes als vehicles de les companyies adversàries que circulaven per la zona, però no ha estat en cap cas violència personal. 

Tres detinguts en una jornada sense grans incidents

A banda del succés ocorregut a darrere hora del vespre d'aquest divendres, 18 de gener, la jornada de manifestació dels taxistes a Barcelona ha tingut también la detenció de tres persones, arrestades per aldarulls. A banda d'això, la cita s'ha desenvolupat sense incidències més importants que les citades en aquesta notícia.

Els concentrats han demostrat en la major part del temps un comportament cívic, eclipsat només per etapes de tensió, que en cap moment s'han convertit en situacions agressives. D'aquesta manera, i a falta que es posi punt final a la cita, l'única taca negra registrada ha estat la patida pel conductor de Cabify.


Comentaris

envia el comentari