Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a Barcelona

Hospitalitzen un home després de ser atacat brutalment per dos gossos a Catalunya

Els Mossos busquen el propietari dels animals

Un home que feia ha estat atacat per dos gossos mentre feia esport a Sant Pere Pescador, a l'Alt Empordà, a Girona. L'home estava corrent per la urbanització Bon Relax de Sant Pere quan dos gossos, de raça pastor alemà, que anaven sols i deslligats el van atacar. 

La víctima és un jove andorrà esportista que estava allotjat en una segona residència de la parella a la població, segons indica el diari de Girona. L'home va intentar defensar-se amb els braços on va rebre diverses mossegades i, posteriorment, els animals l'haurien mossegat a les extremitats inferiors.

Per escapar-se de les bèsties violentes, l'home va llançar-se al riu per tal d'evtiar que el ferissin més. Segons indica el mtijà esmentat, dos ocupants que es trobaven en una furgoneta de la zona van rescatar-lo.

Ingressat a causa de les greus ferides

Fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar el Sistema d'Emergències Mèdiques i la policia, que van traslladar el noi en ambulància a l'Hospital de Figueres, on va quedar ingressat dos dies fins que el van traslladar a un centre hospitalari d'Andorra. 

A l'hospital li van col·locar diversos punts de sutura, a causa de les greus ferides provocades per les mossegades dels gossos. Ara, els Mossos intenten esbrinar d'on van sortir els gossos, si bé tenen indicis de qui podria ser-ne el propietari.

Segons els primers indicis, es tractarien de gossos de la raça pastor alemany, si bé encara falta acabar de determinar-ho. La policia també intenta contactar amb la víctima que ja ha tornat a Andorra.