Indentifiquen un home que va arrencar d'una mossegada la falange del dit d'un agent de la Guàrdia Urbana

Els fets van tenir lloc a L'Hospitalet de Llobregat la nit de Sant Joan

Mossos d'Esquadra en arxiu
Els Mossos han detingut un jove estranger per un robatori amb força a Santa Coloma | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra de l'Hospitalet de Llobregat han identificat l'home que va arrencar d'una mossegada la falange del dit d'un agent de la Guàrdia Urbana. Els fets van tenir lloc el 24 de juny quan el policia, que es trobava fora de servei, va perseguir un home i una dona que havien sostret la bossa de mà de la seva parella a l'Hospitalet de Llobregat.

Per evitar la detenció, l'autor del robatori va forcejar amb l'agent i va acabar agredint-lo a la mà. El presumpte agressor és un home de nacionalitat peruana, de 31 anys i amb 35 antecedents penals. Se l'acusa d'un delicte de robatori amb violència i un de lesions. També han identificat la seva parella, de nacionalitat espanyola i de 43 anys. Quan la policia va localitzar el presumpte agressor, es va donar la circumstància que l'home ja era a presó. Hi havia ingressat per un altre delicte comés el 7 de juliol de 2020.

La setmana passada, un individu va disparar contra un mosso de paisà en una baralla a l'exterior d'un bar al carrer de Joan Miró de Tarragona, la nit del dimarts, 14 de juliol. El caporal estava descansant al bar amb un company, quan dos joves de nacionalitat marroquina va entrar al bar. En reconèixer els tres policies, els joves es van encarar contra ells i els van convidar a barallar-se a l'exterior del bar. En un primer moment, el caporal el va convencer per no sortir al carrer per no tenir problemes.

Dispara al mosso amb una arma de fogueig

Al cap de poca estona, però, van aparèixer una quinzena de joves més i, arran d'això, es va produïr la baralla al carrer. Durant el transcurs de l'enfrontament, un dels joves va treure una pistola i ha apuntat al cap del caporal i, com a resposta, el policia va treure la seva placa i va identificar-se com a policia, a la vegada que treia la seva arma reglamentària i també va apuntar l'agressor. En aquell moment, just després que el caporal s'identifiqués, el jove va disparar l'arma. El mosso no va resultar ferit, ja que l'arma era de fogueig, una pistola Astra de 9 mm. L'agent dels Mossos no va disparara perquè hi havia més gent a la vora i suposava un perill. 


Comentaris

envia el comentari