Identifiquen 20 persones en l'atac contra un cotxe VTC a l'aeroport del Prat

Un grup de taxistes va bolcar un cotxe d'Uber que estava estacionat a l'aparcament
 
Els Mossos d'Esquadra han identificat 20 persones per bolcar un cotxe VTC a l'aparcament de l'aeroport del Prat. La protesta que els taxistes estan fent els darrers dies va anar més enllà el passat divendres, 27 de juliol, quan un grup de taxistes van optar per bolcar un cotxe de la companyia Uber —que, juntament amb Cabify, han anunciat una suspensió temporal dels seus serveis a Barcelona per les «agressions» rebudes— al pàrquing de l'aeroport del Prat i després va fugir corrents.
 

Des de VTC denuncien una onada de violència

L'associació de les VTC, lloguer de vehicles amb conductor, Unauto, ha denunciat «l'onada de violència» que va protagonitzar el sector del taxi aquest divendres durant la jornada de vaga a Barcelona i ha demanat al govern que «recuperi el control dels carrers».

 

Cal recordar que a més del cotxe bolcat a l'aeroport, es van produir diversos incidents violents al llarg del dia. El més polèmic va tenir lloc al centre de Barcelona, quan un altre grup de taxistes va atacar un cotxe de VTC en el qual viatjava una família, amb una nena de 4 anys a l'interior. Malgrat el conductor els va demanar que paressin, el vehicle va acabar amb els vidres trencats.

 

Acampats a la Gran Via de Barcelona 

Els taxistes barcelonins van manifestar el seu descontentament després d'una reunió amb Ada Colau i van acabar confirmant la seva «vaga indefinida». Per constatar-ho, però aquests van anar més enllà i van anunciar que passarien la nit tallant la Gran Via de Barcelona. 

 

Els taxistes, acampant a la Gran Via de Barcelona
Els taxistes, acampant a la Gran Via de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

«No podem desconvocar la vaga, és ara o mai», van comentar els taxistes en al·lusió a la seva protesta mentre d'altres remarcaven que es tractava d'un moviment que havia de marcar un abans i un després: «Això és un nou 15-M»

 

Cal destacar també que, més enllà de les protestes a la ciutat comtal, els taxistes també van tallar durant una bona estona la sortida de la C-31 a l'aeroport del Prat. Després de tallar tota la via en primera instància, aquests van optar per cremar neumàtics i bloquejar l'entrada a El Prat.Comentaris

envia el comentari