Identifiquen el cadàver d'una dona de 58 anys desapareguda a Osona

Va ser vista per últim cop al municipi de Rupit el 2017, i el seu cadàver no va aparèixer fins al mes d'agost d'aquest any

Imatge d'arxiu de la policia científica dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu de la policia científica dels Mossos d'Esquadra | cedida

Una prova d'ADN ha permès als investigadors confirmar la identitat d'un cadàver que un grup d'excursionistes va trobar el passat mes d'agost en una zona de difícil accés al Matagalls, a Osona. Segons han confirmat aquest divendres els Mossos d'Esquadra, es tracta d'una dona de 58 anys que va desaparèixer el febrer del 2017, ara fa un any i mig, i sobre la qual no es va saber res més. 

La dona va desaparèixer a Rupit

La dona, veïna de Barcelona, va ser vista per últim cop al municipi de Rupit, i es creu que va tenir una mort accidental. La seva família va denunciar la desaparició després d'assabentar-se que no va acudir a treballar, i immediatament es va posar en marxa un dispositiu de cerca a la zona de Rupit, que és on constava el darrer senyal de cobertura del seu mòbil.

Durant dies, Mossos, Bombers, Agents Rurals i voluntaris van buscar-la, sense èxit, fins que aquest estiu el grup d'excursionistes va fer la macabra troballa. L'avançat estat de descomposició no va permetre, però, determinar la seva identitat en un primer moment. 

Troben els cadàvers de dues persones desaparegudes al Vallès i al Barcelonès

El passat 9 de setembre una persona que passejava per la zona del riu Congost, a l'altura de Granollers, va trobar el cadàver de Vianca Alejandra Roca, una jove boliviana de 25 anys que havia desaparegut el 16 de juliol sense deixar cap rastre. El seu cos estava en un avançat estat de descomposició per les altes temperatures i el temps que havia passat a l'aigua, i va ser necessari una prova forense per determinar la seva identitat. 

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra.
Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra | CatalunyaDiari.cat

 

Posteriorment, el 5 d'octubre els Mossos d'Esquadra també van localitzar el cos sense vida d'un home de 70 anys que va desaparèixer dos dies abans a Badalona. Es tractava de Julián, que havia estat vist per últim cop al centre de la ciutat, d'on era veí. La policia va agrair llavors la col·laboració ciutadana, però no va oferir més detalls sobre les causes de la mort del desaparegut. 


Comentaris

envia el comentari