IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Identifiquen el conductor que gairebé atropella diversos motoristes al Penedès

La col·laboració ciutadana ha permès que els Mossos l'hagin pogut denunciar

La infracció s'ha produït en una carretera estreta, plena de corbes, al Pantà del Foix, a l'Alt Penedès | cedida

Les imprudències a la carretera són un perill per al mateix vehicle que les comet, però també per a la resta de conductors i conductores que circulen per la via. Ahir els Mossos van aconseguir identificar un individu que conduïa temeràriament per la carretera que ressegueix el pantà de Foix, a l'Alt Penedès, posant en risc la seva vida i la dels motoristes amb els quals es creuava en aquell moment.

Es tracta d'un turisme de color vermell, que circulava per la carretera tallant les corbes, tot travessant la línia de la carretera i envaint el carril contrari, pel qual justament venien un grup de motoristes. Tot i que sortosament l'episodi no va resultar en cap accident, un ciutadà va alertar els Mossos de la matrícula del vehicle en qüestió i els agents van poder denunciar-lo.

«La carretera no és un joc»

Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra fan ús de les xarxes socials per alertar els ciutadans dels perills a la carretera   | Mossos d'Esquadra

 

«La carretera no és un joc», escriuen els Mossos a Twitter en la publicació en la qual comparteixen les imatges de la infracció. La policia catalana utilitza les xarxes socials per alertar del risc que comporta no respectar les normes de circulació, de manera cada vegada més incisiva, per contribuir a reduir els accidents i el nombre de víctimes que se'n desprenen. 

Mossos compartia a Twitter el vídeo amb el 'hashtag' #VolemQueTornis, però no és l'únic lema que caracteritza les seves publicacions pel que fa a consells de trànsit. Un dels altres missatges que els agents volen recordar al ciutadà és el de #noesperlamulta, fent referència, per exemple, als vehicles que només respecten la velocitat senyalitzada quan saben que hi ha un ràdar que els pot captar i ser multats posteriorment. 


Comentaris

envia el comentari