Identifiquen l'home que ha mort en l'explosió de cotxe bomba en un pàrquing de Viladecans

La víctima estava investigada per liderar una banda que va atacar amb explosius el macro prostíbul de la Jonquera
Imatge del lloc de l'accident | ACN

 

Hores després de l'explosió del cotxe bomba que ha sacsejat un pàrquing de Viladecans, s'ha donat a conèixer la identitat de la víctima. Segons el Periódico, la persona que ha mort és en Xavier J.P. de 45 anys i resident al municipi del Baix Llobregat on ha tingut lloc el succés. La víctima estava investigada per liderar una banda que va atacar amb explosius el macro prostíbul de la Jonquera i més gran d'Europa, el Paradise amb una bomba que no va esclatar finalment. 

A l'any 2013 la policia catalana va detenir un total de set persones, entre elles la víctima, relacionades amb la col·locació d’un cotxe bomba davant del local. Així doncs, entre les hipòtesis que barallen és que es tracti d'un assassinat provocat per una revenja relacionada amb la prostitució i l'atac que va tenir lloc al Paradise.

 

Tal com han informat diversos mitjans, la víctima era segons els seus veïns un «ciutadà exemplar» que es guanyava la vida de forma honrada, treballant en un desballestament. «Ell i la seva dona eren molt coneguts aquí a Viladecans, no són persones gens conflictives», assegurava una veïna.

 

El mort en l'accident d'avui estaria implicat amb el seu germà en el Paradise, actualment estaven esperant el judici i segons fonts policials, a diferència del que han assegurat els seus veïns tenia una llarga llista d'enemics. Actualment, investiguen si la seva mort respon a una revenja d'algun d'aquests enemics, que hauria utilitzat el mateix mètode que ell per atacar i extorquir: una explosió.