Els Mossos d'Esquadra identifiquen els tres assaltants que van ferir a dues persones a trets en una urbanització de Riudarenes

Segons la policia, almenys un dels presumptes autors hauria fugit de Catalunya

Agents de la policia científica recollint proves al lloc dels fets.
Agents de la policia científica recollint proves al lloc dels fets. | ACN

Els Mossos d'Esquadra han aconseguit identificar els tres assaltants que divendres passat, 8 de juny, van ferir a trets a dues persones en una casa de la urbanització de Can Fornaca, a la localitat gironina de Riudarenes.

 

Segons ha avançat TV3, la policia catalana creu que almenys un d'ells hauria fugit després de portar a terme l'assalt. Els presumptes autors, que encara no han pogut ser detinguts, serien un home de 50 anys, el seu fill de 29 anys d'origen portuguès i una dona que està relacionada amb ells. 

 

Segons explicaven fonts properes al cas a la televisió pública catalana, el mòbil de l'assalt hauria estat una venjança de drogues. Concretament, els assaltants buscaven una quantitat de marihuana que un dels llogaters de la casa els hauria robat. 

Cal destacar que fins al moment, l'única persona detinguda del cas és un dels ferits, ja que tenia una ordre de detenció dictada per un jutjat. Després de perpetrar l'assalt, els delinqüents van fugir amb un cotxe fosc d'alta gamma. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís poc abans de les onze de la nit.

 

Cal assenyalar que al pare se'l va traslladar a l'hospital Trueta de Girona i el xicot de la filla va anar al Santa Caterina, custodiat pels Mossos d'Esquadra, ja que tenia una ordre judicial pendent.

 

Després de portar a terme una primera inspecció ocular, els agents de policia van localitzar fins a catorze baines i dos cartutxos sense percutir. L'Àrea d'Investigació Criminal s'ha fet càrrec del cas, i ara treballa per localitzar i detenir els presumptes autors dels fets.

 

Agents d'investigació dels Mossos d'Esquadra arribant a la casa de Riudarenes.
Agents d'investigació dels Mossos d'Esquadra arribant a la casa de Riudarenes. | ACN

 

La droga, el motiu de l'assalt

Segons ha confirmat la policia catalana, els assaltants no es van emportar res i que per tant no es va perpetrar cap robatori, fet que ha fet posar en alerta els investigadors.

 

La primera línia d'investigació és un assalt relacionat amb la droga o un enfrontament per deutes de diners, també relacionat amb el narcotràfic. 

 

Caldrà esbrinar si hi va haver un intercanvi de trets o només van ser els assaltants que van disparar contra els membres de la família que resideix en aquesta casa.

 

 


Comentaris

envia el comentari